Magazin

Halid Muslimović teško optužio bivšu ljubavnicu

Završeno je novo ročište pred Osnovnim sudom u Banjaluci po optužbi kojom se pjevač Halid Muslimović tereti za nanošenje tjelesnih povreda bivšoj ljubavnici Australki Sonji Bašić.

Obje strane su se pojavile u Banjaluci, a ovaj put svjedočio je medicinski vještak koji je potvrdio da su povrede na Sonjinom licu nastale od udarca dok su one po tijelu posljedica mogućeg pada. Muslimovićev advokatski tim je tražio od Suda mogućnost da se na sljedećem ročištu pojave i svoje iskaze daju svjedoci, navodno njih pet, koji bi potvrdila da je Sonja prije incidenta bila u alkoholiziranom stanju u kafani u kojoj su zajedno sjedili.

Sud je prihvatio zahtjev odbrane te će se ti svjedoci pojaviti 30. januara 2020. godine kada je zakazano novo ročište.

Nakon izlaska sa Suda brojne novinarske ekipe dočekale su Sonju Bašić i Halida Muslimovića pa pogledajte šta je popularni pjevač rekao za svoju bivšu ljubavnicu, teško je optuživši kako je narkodiler koji se služi lažnim imenima u svojim navodnim kriminalnim radnjama koje, po njegovim riječima, godinama provodi u Australiji.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!