Hronika

Novi Grad: Automobilom udario pješaka pa pobjegao

S.V. iz Novog Grada uhapšen je sinoć zbog sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u ovoj opštini u kojoj je povrijeđen pješak B.R.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, osumnjičeni je nakon nezgode pobjegao automobilom golf 5, a povrijeđeni pješak je zadobio teške tjelesne povrede.

Loading...

Nakon što je identifikovan i uhapšen iste večeri, kod S.V. je utvrđeno prisustvo alkolohola u organizmu u koncentraciji od 2,02 g/kg.

“U ulici Stojana Ćelića, u Novom Gradu, 09.12.2019. godine oko 20,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pješak inicijala B.R. iz Novog Grada, a koji je na licu mjesta zatečen sa teškim tjelesnim povredama i nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom koji se udaljio sa lica mjesta. Istog dana, oko 21,30 časova, na osnovu operativnog rada i prikupljenih dokaza policijski službenici Policijske stanice Novi Grad identifikovali su i lišili slobode lice inicijala S.V. iz Novog Grada”, saopšteno je iz PU Prijedor.

Povrijeđeni je radi ukazivanja medicinske pomoći prevezen u JZU “Bolnica Dr. Mladen Stojanović” u Prijedor, a potom u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluku.

Policijski službenici uz nadzor postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju kompletiranja i dokumentovanja krivičnih djela “Ugrožavanje javnog saobraćaja” i “Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći”, nakon čega će protiv lica S.B. biti podnesen izvještaj.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!