Banjaluka

Podržano sedam projekata od interesa za zaštitu i spasavanje

11.12.2019.11.12.2019.Podržano sedam projekata od interesa za zaštitu i spasavanje

Grad Banja Luka sufinansiraće sedam projekata udruženja građana od interesa za zaštitu i spasavanje usljed pojave prirodnih i drugih nesreća, u ukupnom iznosu od 20.980 KM.

Loading...

Projekti su odabrani putem javnog poziva, a odnose se na nabavku i održavanje lične i zaštitne opreme, kao i na stručno osposobljavanje i usavršavanje radi sprovođenja mjera zaštite i spasavanja.

Ovih dana potpisan su ugovori sa izabranim udruženjima, a visina sredstava koja su dodijeljenja po projektu iznose do 3.000 KM. Udruženja su dužna da projekte realizuju na području grada Banje Luke, najkasnije godinu od dana dobijanja sredstava.

Tako su podržani projekti: Ronilačkog kluba „Buk“, Vatrogasnog društva „Vrbanja“, Gorske službe spasavanja Banja Luka, Ronilačkog kluba „Delfin“, Gradske organizacije Crvenog krsta Banja Luka, Spelološkog društva „Ponir“ i Bezbjednosno-istraživačkog centra.

Inače, javni poziv za prijavu projekata udruženja građana bio je otvoren od 9. do 24. oktobra.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!