Banjaluka

Počelo proljećno čišćenje grada: Iznesite krupni otpad!

Proljećna akcija čišćenja i uređenja grada počela je danas i svi sugrađani će u narednih mjesec dana imati priliku da na predviđena mjesta iznesu sav krupni otpad, izuzev građevinskog.

Loading...

Akcija će u prvom dijelu, od danas do 3. aprila biti organizovana na području gradskih mjesnih zajednica na desnoj obali Vrbasa i seoskih mjesnih zajednica koje gravitiraju magistralnom putu Banja Luka – Jajce i platou Manjače.

Od  1. do 17. aprila,  akcija će se provoditi u gradskim mjesnim zajednicama na lijevoj obali Vrbasa i seoskim mjesnim zajednicama koje gravitiraju  magistralnom putu Banja Luka-Prijedor i putu Banja Luka – Bronzani majdan.

Kako su najavili iz Odjeljenja za komunalne poslove – aktivnosti u vezi sa proljećnom akcijom čišćenja  i uređenja grada odvijaće se prema ranije utvrđenom operativnom planu i rasporedu, a u dogovoru sa predstavnicima mjesnih zajednica i izvođačima radova.

Odlaganje otpada će se vršiti u postavljene kontejnere od pet kubnih metara, kao i na druga mjesta pristupačna vozilima za odvoz. Akcija će se sprovoditi u saradnji sa građanima, školama, ustanovama i udruženjima, a uz koordinaciju sa mjesnim zajednicama i preduzećima koja će vršiti odvoz.

Pozivamo sve građane, preduzeća i institucije da se uključe i u ovogodišnju akciju jer – samo zajedno možemo doprinijeti da naš grad bude uređen i čist.

Kompletan plan proljećne akcije čišćenja i uređenja grada možete pogledati ovdje.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!