Hronika

U Banjaluci uhapšena 23 pijana vozača

​BANJALUKA – Pripadnici Policijske uprave Banjaluka tokom pojačane kontrole saobraćaja sankcionisili su 173 vozača pod dejstvom alkohola, od kojih su 23 lišena slobode.

Pojačana kontrola realizovana je tokom vikenda s ciljem održavanja i poboljšanja stanja u oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Loading...

Sankcionisano je devet mladih vozača, kod 21 vozača je utvrđeno prisustvo alkohola više od 1,51 grama po kilogramu, dok su dva vozača odbila da se podvrgnu alkotestiranju, saopšteno je iz banjalučke Policijsdka uprave.

U akciji, koja je sprovedena u noćima između 13. i 14, odnosno 14. i 15. decembra, kontrolisano je 812 učesnika u saobraćaju, a sankcionisano je i 35 vozača po drugim osnovama.

Policijska uprava Banjaluka apeluje da učesnici u saobraćaju poštuju zakonske odredbe, a posebno da vozači brzinu prilagode osobinama i stanju puta, postavljenoj signalizaciji i drugim saobraćajnim uslovima, te da ne započinju i upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola jer na taj način štite sebe, a i druge učesnike u saobraćaju.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!