Hronika

SIPA nije obaviještena o prijetnjama Dodiku, Tužilaštvo bez odgovora

Agencija za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH nije upoznata o prijetećim komentarima srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku objavljenim na portalu BN televizije na vijest pod naslovom “Pucnjava ispred hotela gdje se nalazio Dodik”, rečeno je Srni u ovoj agenciji.

“Sipa nije obaviještena o objavljenom članku na portalu BN televizije, pod nazivom ‘Pucnjava ispred hotela gdje se nalazio Dodik’, i komentarima sa prijetećim sadržajima koji su upućeni članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku od NN lica”, navodi se u odgovoru Srni na pitanje da li je ova agencija upoznata o prijetećim komentarima objavljenim 11. decembra u 8.40 časova na portalu BN televizije, ispod vijesti “Pucnjava ispred hotela gdje se nalazio Dodik”.

Kada je riječ o komentaru autora pod pseudonomom “Romanija”, objavljenom na portalu BN televizije 23. jula u 20.31 čas, gdje su takođe Dodiku upućene prijetnje smrću, iz Sipe navode da je ova agencija o tome obavijestila Tužilaštvo BiH i da se za detaljne informacije treba obratiti toj instituciji.

Srna iz Tužilaštva BiH nije dobila odgovor da li je ova institucija upoznata o prijetećim komentarima objavljenim 11. decembra na portalu BN televizije.

U vezi sa komentarom autora pod pseudonomom “Romanija”, objavljenom na portalu BN televizije 23. jula, iz Tužilaštva BiH Srni je 21. avgusta i 6. septembra dostavljen odgovor da je “u toku rad na predmetu o prijetnjama smrću srpskom članu Predsjedništva Miloradu Dodiku”.

Na kasnije upite Srna iz Tužilaštva BiH nije dobila odgovor.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!