Hronika

Ukradena dva pištolja, zlatni nakit i novac

Policijskoj stanici Kotor Varoš prijavljeno je da je tokom provale u porodičnu kuću u ovom mjestu ukraden pištolj, zlatni nakit, kao i određena količina novca.

Provala je izvršena juče, a uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U saopštenju se navodi da će materijalna šteta biti naknadno utvrđena, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Policija preduzima sve mjere i radnje s ciljem pronalaženja izvršioca krivičnog djela teška krađa.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka juče su postupili po prijavi da je u mjestu Bronzani Majdan u porodičnoj kući takođe izvršena provala.

Nepoznati izvršilac iskoristio je odsustvo vlasnika, te iz porodične kuće ukrao pištolj, kao i određenu količinu novca.

Policija je izvršila uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu teška krađa.

“Rad na predmetu i pronalasku izvršioca krivičnog djela je u toku”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Banjaluka juče je evidentirano 11 krivičnih djela, šest narušavanja javnog reda i mira i 14 saobraćajnih nezgoda od kojih četiri nezgode sa posljedicama po lica.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!