Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Dječaka (9) napali elektrošokerom kada se vraćao iz škole

Mladić star dvadesetak godina napao je elektrošokerom učenika trećeg razreda OŠ “Filip Filipović” na Voždovcu.

Kada se mališan vraćao sa nastave. Incident se dogodio prošle srijede u poslijepodnevnim satima, u jednoj od ulica nedaleko od osmoletke.

Kako saznaju Novosti, kada su mu se oko 16.00 završili časovi, devetogodišnji dječak uputio se pješice kući uobičajenom trasom. Zasad neidentifikovani mladić sreo je trećaka u jednoj od neosvijetljenih ulica, uvukao ga u hol zgrade, gdje ga je napao elektrošokerom. Srećom, dijete je uspjelo da se oslobodi i pobjegne, zadobivši lakšu opekotinu od električnog aparata.

Direktor OŠ “Filip Filipović” Milan Luković potvrdio je da se incident dogodio, te da su roditelji đaka o cijelom slučaju obavijestili policiju. Luković ističe da se incident dogodio van dvorišta, ali da su preduzeli bezbijednosne mjere jer je riječ o njihovom učeniku.

“Srećom, nije bilo fizičkog obračuna”, kaže za Novosti direktor Luković.

“Roditelji su nam rekli šta se dogodilo, vodili su dijete kod ljekara. Znamo da je policija bila na terenu i da su na tragu napadaču. Ističem da je nemoguće da takav napad dogodi u krugu škole, jer je naša obrazovna ustanova opremljena sa više od 30 kamera i da je svaki kutak dvorišta osvijetljen. Dječak se vratio na nastavu, razgovarao sam sa njegovom učiteljicom, veseo je i dobro raspoložen, što znači da ga taj nasrtaj, na svu sreću, nije uznemirio niti ostavio neke traumatične posljedice”.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je, navodno, nekoliko dana pre incidenta pokušao da stupi u kontakt sa mališanom. Nekoliko puta ga je sreo na putu ka školi, javio mu se: “Gdje si brate” i pružio mu ruku. Mladić je, inače, poznat kao “sumnjiv momak iz kraja”.

Oko škole i policajci u civilu

Tim za bezbijednost OŠ “Filip Filipović” održao je sastanak odmah po dobijanju informacija o ovom nemilom događaju. Kako nam je rekao direktor Luković, pojačane su mjere bezbijednosti i oko škole, gde sada na bezbijednost pazi i nekoliko policajaca u civilu.
 

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button