Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Obezbijeđena podrška za izradu strategije bezbjednosti

26.12.2019.26.12.2019.Obezbijeđena podrška za izradu strategije bezbjednosti

Međunarodna organizacija za migracije (IOM) podržaće izradu strategije bezbjednosti grada Banje Luke, potvrđeno je iz IOM-a. Strategija bi trebalo da definiše buduće korake kada je u pitanju bezbjednost u Banjoj Luci, kaže predsjednik Foruma za bezbjednost Radislav Jovičić.

  • Podrška IOM će nam biti od velike koristi i sigurno je da ćemo se uz njihovu pomoć lakše suočiti sa izazovima koji nas očekuju u oblasti bezbjednosti u gradu. U fokusu strategije biće građanin – pojedinac, a strategija bi trebalo da definiše korake koje ćemo provoditi permanentno u pravcu stalnog poboljšanja uslova života – kazao je Jovičić.

Jovičić ističe da od samog osnivanja Foruma postoji potreba za izradom strateškog dokumenta koji će tretirati bezbjednost u gradu.

  • Forum je, u međuvremenu, sproveo i određene aktivnosti kao što je anketa sa izvještajem o stanju bezbjednosti na području grada. U izvještaju su navedene određene preporuke, a jedna od njih je upravo i izrada strategije bezbjednosti – navodi Jovičić.

Forum za bezbjednost, foto arhiva

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button