Banjaluka

Dogodine 300.000 KM za sanaciju oronulih fasada

29.12.2019.29.12.2019.Dogodine 300.000 KM za sanaciju oronulih fasada

Grad Banja Luka će dogodine izdvojiti 300.000 KM za „utopljavanje“ i sanaciju fasada na stambenim zgradama zajednica etažnih vlasnika.

Loading...
  • Sredstva će biti, kao i do sada, raspoređena putem javnog poziva. Inače, projekat obnove fasada podrazumijeva ne samo uređenje vanjskog izgleda zgrada, nego i poboljšanje toplotne izolacije objekata – rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Ovo je, ujedno, projekat gdje su zajednice etažnih vlasnika partneri sa Gradom kako bi se zajedničkim ulaganjem došlo do ljepšeg izgleda grada i postigao veći stepen energetske efikasnosti.

U okviru ovogodišnjeg projekta obnove fasada na području grada, gradske vlasti sufinansiraće radove na sanaciji fasada na šest stambenih zgrada. Trenutno, u toku je ponovljeni postupak javne nabavke za izbor izvođača ovog posla.

Riječ je o stambenim objektima u ulicama: Braće Pantića broj 7, Jug Bogdana br. 4, Knežopoljska br. 1, Skendera Kulenovića br. 14. i 16, Vaclava Havlika Vene br. 4 i Duška Koščice br. 1.

Foto arhiva

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!