Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Najskuplje majice na svijetu: Jedna košta i više od pet miliona dolara

Modna kompanija Dizel (Diesel) pustila je u prodaju najskuplje majice na svijetu kao dio marketinške kampanje za njihov prvi stambeni kompleks u Majamiju.

Investitori luksuznih stanova u Americi osmišljavaju različite taktike za prodaju stanova kako bi bili ispred konkurencije. Tako su neki od njih nudili privatni koncert Ališe Kiz ili, na primjer, večeru s Andreom Bočelijem, piše Gradnja.

Za svoju prvu stambenu zgradu, italijanski modni gigant Dizel smislio je marketinšku kampanju koja je potpuno u njihovom stilu. Naime, oni su pustili u prodaju 143 majice koje koštaju od 370.000 do 5,5 miliona dolara čineći ih tako najskupljim majicama na svijetu. One su napravljene od običnog pamuka i nisu optočene zlatom niti dijamantima.

Zapravo, na svakoj majici su odštampane osnove stanova u zgradi Dizel Vinvud koja će graditi u Majamiju. Kupite majicu i dobićete takav stan pride.

Platite milion dolara za D6-L7 majicu i dobićete pride stan od 190 kvadrata. Ako želite da uživate u najvećem stanu u zgradi, izvojite 5,5 miliona dolara za majicu F2-L7 i vaš je i stan od 237 kvadratnih metara.
 

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button