Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Otac Malčanskog berberina razgovarao sa Monikinim roditeljima: “Plakali smo dok nije pronađena”

Duško Jovanović, otac Ninoslava Jovanovića (46) pozvao je danas prvi put telefonom Roberta K., oca devojčice Monike (12) koju je Malčanski berberin oteo i zlostavljao 10 dana rekavši da je njemu i supruzi Slavici mnogo žao zbog svega i da su bili uplakani non stop dok dijete nije pronađeno.

Duško se izvinio Robertu za nedjela svog sina rekavši da bi ga zbog toga što je učinio trebalo objesiti.

– Ja sam Duško, otac uhvaćenog Ninoslava. Ja sam htio više puta vas da kontaktiram ali nisam imao ni snage da vas pozovem da dijelimo našu istu muku i vi i mi. Ja sam bio najsrećniji kada su dijete našli i pronašli. Vjerovali ili ne, to od srca vam kažem. Mnogo nam je teško, mnogo nam je žao djeteta. Ako možete shvatite naš bol, našu muku. Kada su dijete našli nama je 50 odsto pao kamen sa srca, a on sad šta je zaslužio brate neka zasluži.

Ja sam rekao i opet kažem – zaslužuje najtežu kaznu da se vješa dole kod spomenika, na turski način, da bude primjer svima, obratio se Duško Robertu drhvatim glasom u razgovoru, piše Blic.

On je pozdravio Moniku i njegovu suprugu Aleksandru i ponudio pomoć.

– Pozdravite vašu suprugu, pozdravite malu Moniku u moje i suprugino ime. Ako treba neka pomoć obratite se, dođite kod nas da porazgovaramo kao prijatelji, kao ljudi. Nama je stvarno mnogo žao male Monike. Mi smo non-stop bili uplakani, i žena i ja dok dijete nije pronađeno, ako hoćete vjerujte. Hvala što ste čuli moj glas i moje izvinjenje. Prijatno vidimo se, završio je Duško telefonski razgovor dok mu je u ruci podrhtavao telefon od uzbuđenja.

Monikin otac Robert je pokazao koliko je veliki čovjek jer je bez ijedne prijeke riječi saslušao Duška i razgovor završio riječima, “dobro hvala Vam”. Kada mu je Duško rekao da im je žao Monike, Robert je odgovorio “vjerujem Vam”, pokazavši da uprkos svemu što je njegova kćerka preživjela od strane Duškovog sina, u njegovom srcu nema ni trunke mržnje prema Jovanovićevoj porodici.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button