Region

Princ Filip: Slike sa Kosmeta i Crne Gore vrijedne divljenja

Princ Filip Karađorđević poručio je da su slike sa litija i liturgija iz Crne Gore i sa Kosova i Metohije vrijedne divljenja i ponosa i ulivaju nadu da će se Srbi kao narod i kao Crkva Božija izboriti sa svim nedaćama i problemima.

“Naše misli su i danas bile uz naš narod u Crnoj Gori”, napisao je princ Filip Karađorđević na “Fejsbuk” profilu povodom dešavanja u Crnoj Gori.

Princ je zahvalio Srbima sa prostora Crne Gore i Kosova i Metohije za svu nadu koju ulivaju istrajnošću, vjerom i ljubavlju koju svjedoče svojim djelima.

“U mislima smo danas bili i sa našim narodom na Kosovu i Metohiji. Fotografije sa proslave Badnje večeri u Visokim Dečanima, u Đakovici, Velikoj Hoči, liturgija u Gračanici svedoče o neustrašivosti i nepokolebljivosti pastira naše Crkve i našeg naroda da verno svedoče pravoslavnu veru i srpsko ime na tom najsvetijem prostoru naše zemlje”, dodao je on.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!