Region

Berberin: Monika je pokušala da pobjegne, rekao sam da ću joj ubiti oca

Dvanaestogodišnju Moniku K., Ninoslav Jovanović poznatiji kao “Malčanski berberin” na prevaru je uveo u kola nakon što ju je ubijedio da je on novi električar u školi, a kada je shvatila da je vozi negdje drugde rekao joj je da je njen otac “ukrao neke dragocjenosti” i da ju je “oteo dok ih ne vrati”. 

Monstrum, koji je uhapšen poslije 17 dana intenzivne potrage, ispričao je na saslušanju da je djevojčicu šišao i zlostavljao u više navrata, a da je, kada je pokušala da pobjegne, prijetio da će joj ubiti oca!

Izopačenom kriminalcu lisice na ruke stavljene su 5. januara na malčanskom groblju poslije punih 17 dana, na ovim prostorima neviđene, policijske potjere. Ninoslav Jovanović je na saslušanju opisao cijelu otmicu, po svemu sudeći računajući da će time, na osnovu iskustava sa ranijih suđenja, sebi stvoriti makar neku olakšavajuću okolnost.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, o kolikom se monstrumu radi najbolje svjedoči podatak da o zlostavljanju djeteta nije govorio kao da smatra da se radi o silovanju.

“Nisam planirao da je ukradem”

Prema nezvaničnim saznanjima, “Malčanski berberin” objasnio je da je krajem juna, po odlasku od kuće zbog neslaganja sa roditeljima, živio je u šumi i hranio se sa obližnjih polja. Automobil “punto” navodno nije planirao da ukrade, već mu je to palo na pamet u trenutku dok je na imanju jednog rođaka tragao za hranom, znajući gdje stoje ključevi.

– U naslelju Brzi Brod nasumično je izabrao M. K. koju je na perfidan način naveo da uđe u kola, ispričavši joj da je novi električar koji je počeo da radi u njenoj školi i da ne zna put. Dijete je poverovalo i ušlo u auto, ali je primijetila da su u jednom trenutku krenuli drugim putem. Kada ga je upitala gdje idu, on joj je izrekao novu laž – da je njen otac ukrao neke dragocenosti i da je došao da je otme zbog toga, dok ih ne bude vratio – kaže naš izvor.

Jovanović je ukradenim kolima došao nadomak zemunice kod Malčanske petlje, gde je, kako je potvrdio, prvi put šišao i zlostavljao dijete. Noćili su improvizovanom šatoru u vreći za spavanje.

– Htio je da nastavi kolima, ali je udario u drvo pa je morao da ih ostavi. Krenuli su pešice prugom ka Svrljigu koja je zatvorena zbog rekonstrukcije, gdje ih je kod Niševca 21. decembra vidio jedan čovjek ali ništa nije posumnjao jer javnost još nije znala za otmicu. Preko sela Palilula, prugom, došli u u Svrljiški Miljkovac gdje su noćili u kući u senu pod krovom. Tu je djevojčici dao da jede turšiju. U komšiluku je u nedjelju ujutro 22. decembra zatražio vodu od jednog komšije, rekavši da je pošao u drva i da mu se pokvario kamion, kada je viđena i djevojčica -priča izvor “Blica”.

Nakon toga, Jovanović je djevojčicu vodio ka selu Orešac jer je znao da tast njegovog brata tamo ima kuću u kojoj niko ne živi. Djevojčica je iz te kuće pokušala da pobjegne, ali nije uspjela…

– Ušunjali su se u štalu, a Jovanović je obio susjednu kuću odakle je ukrao ribu i kolače koje su jeli. Tu je ponovo šišao i zlostavljao otetu djevojčicu koja je ujutru pokušala da pobjegne – izašla je sama na ulicu, ali je Jovanović sustigao i vratio. Izbezumljena djevojčica je plakala i molila da je pusti, ali joj je Jovanović zaprijetio da će joj ubiti oca – dodaje naš izvor.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!