Hronika

Malčanski berberin iza rešetaka “miran kao bubica”: Zvijer jede, spava i šeta spuštene glave

Ninoslav Jovanović (46), zvani Malčanski berberin, koji je na saslušanju u niškom Višem tužilaštvu priznao da je oteo i zlostavljao M. K. (12), u pritvoru je miran kao bubica. 

Kako saznaje Kurir, Jovanović se nalazi u KPZ-u Niš, u ćeliji s još jednim pritvorenikom, a stražari neprestano motre na njega.

– Iako je tražio da bude sam u ćeliji, jer se plaši da će ga drugi pritvorenici maltretirati, tući ili zlostavljati na neki drugi način, njemu to, naravno, nije ispunjeno. Trenutno ima cimera u ćeliji, s kojim se lijepo slaže. Ipak, imajući u vidu težinu zločina koji je on počinio, stražari češće motre na njega – kaže izvor.

Isti izvor navodi da se monstrum od hapšenja ponaša sasvim hladno, staloženo i ne djeluje uznemireno.

– Izgleda kao neko ko se ne kaje i kao neko ko smatra da nije počinio ništa loše. On ne odbija hranu, jede redovno, spava normalno i nema posebne zahtjeve. Zbog povrede skočnog zgloba mu je stavljena longeta, pa se sporije kreće. Tokom šetnje, na koju ima pravo, uglavnom je pokunjen, hoda spuštene glave – objašnjava izvor i dodaje da je Malčanski berberin juče za ručak, kao i ostali, imao đuveč s mesom, dok je za doručak jeo 120 grama suhomesnatih proizvoda, kajganu i neki prilog.

Malčanski berberin se po dolasku u pritvor povremeno žalio na bolove u glavi, ali nije želio da ide kod ljekara.

– Povredu na glavi mu je zadala Monika ciglom, pokušavajući da se odbrani od njega. On je odmah poslije hapšenja pregledan u KC-u Niš i tada su mu sanirane povrede i stavljena mu je longeta na nogu – kaže sagovornik. 

Prema njegovim riječima, očigledno je da je Jovanović izuzetno drzak, ali da osjeća dozu straha od policije i stražara, kao i drugih pritvorenika.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!