Svijet

Kraljica dozvolila Hariju i Megan veću nezavisnost, ali…

Pitanje budućih dužnosti princa Harija i njegove supruge je kompleksna situacija za rješavanje i mora još da se radi na tome, ocijenila je Elizabeta Druga nakon sastanka u Londonu.

Britanska kraljica zatražila je da konačna odluka bude donesena tokom narednih dana, ali je dozvolila vojvodi i vojvotkinji od Saseksa veći stepen nezavisnosti od kraljevske porodice.

Loading...

Od početka “Megzita” javnost s nestrpljenjem očekuje razriješenje situacije, to jest jasniju sliku o daljim kraljevskim obavezama i dužnostima princa Harija i njegove supruge Megan.

Sastanak održan u Londonu nije donio kompletno rješenje složene situacije u kojoj se našla kraljevska porodica, javlja Rojters.

“Ovo je kompleksna situacija za rješavanje i mora još da se radi na tome, ali sam zatražila da konačne odluke budu donesene tokom narednih dana”, navodi se u saopštenju kraljice Elizabete Druge.

Baka je unuku Hariju i njegovoj supruzi Megan dozvolila veći stepen nezavisnosti od kraljevske porodice.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!