Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Svijet

Za Putinovo obraćanje parlamentu akreditovano skoro 900 novinara

MOSKVA – Skoro 900 novinara ruskih i stranih medija akreditovano je za praćenje obraćanja predsjednika Rusije Vladimira Putina ruskom parlamentu, koje će u srijedu, 15. januara, biti održano u Centralnoj hali za izložbe u moskovskom “Manežu”, saopšteno je na internet stranici Kremlja.

Na stranici je objavljen spisak od 885 novinara koji će moći da pokrivaju događaj, a među njima su dopisnici, kamermani, fotoreporteri i producenti.

Većina akreditovanih novinara predstavnici su ruskih medija, ali obraćanje predsjednika Rusije tradicionalno privlači interesovanje predstavnika stranih medijskih kuća.

Na spisku se nalaze novinari koji predstavljaju najveće svjetske novinske agencije, listove i televizijske mreže iz raznih zemalja, prenio je Tass.

Obraćanje Putina Federalnoj skupštini Ruske Federacije jedan je od najvažnijih godišnjih događaja na rasporedu ruskog predsjednika.

Govor ruskog predsjednika, kojim se predviđaju ciljevi i zadaci države, postaje vodič koji treba da prate Vlada Rusije i ruski parlament.

Sadržaj dokumenta obično se ne objavljuje unaprijed.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button