Sport

Solskjeru 290 miliona evra za pojačanja

Menadžer Mančester Junajted Ole Gunar Solskjer dobiće čak 290 miliona evra za pojačanja u letnjem prelaznom roku, što je rekordan iznos kluba za transfere, prenosi Daily Mirror.

Na listi norveškog stručnjaka su desni bek Kristal Palasa Aron Van-Bisaka, štoper-zadnji vezni Vest Hema Deklan Rajs, kao i krila Džadon Sančo iz Borusije Dortmund i Čelsijev Kalum Hadson-Odoi.

Za razliku od Solskjera, potpredsjednik kluba Ed Vudvord volio bi da velika imena dovede na Old Traford, kao što je defanzivac Napolija Kalidu Kulibali ili Rafael Varan iz Real Madrida.

Junajtedu je potreban remont u odbrani i zato su pojačanja u tom dijelu prioritet, ali i jedno krilo kao što je Sančo, bivši fudbaler gradskog rivala Sitija.

Fudbaleri Mančester Junajteda trenutno su van zone za mjesto u Ligi šampiona, tek na šestoj poziciji na tabeli Premijer lige, odnosno na dva boda od Čelsija i četvrtog Arsenala.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!