Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Otklanjao kvar pa ga usmrtila rolo-vrata

SARAJEVO – Teška nesreća dogodila se juče u 16.25 časova, kada je prilikom otklanjanja kvara na vratima humanitarnog Udruženja “Pomozi.ba”, u ulici Azići, opština Ilidža, smrtno stradao N.T. (30), nastanjen u Istočnom Novom Sarajevu.

Nezvanično, kako saznaje Avaz na muškarca su pala teška rolo-vrata.

On je zadobio povrede usljed kojih je preminuo na licu mjesta te su ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo mogli samo konstatovati smrt.

Uviđaj su obavili dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo, pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, ovlašteni sudski vještaci medicinske struke i zaštite na radu i inspektor zaštite na radu Kantona. Tijelo preminulog je vozilom KJKP “Pokop” prevezeno u prosekturu Bare.

Iz Udruženja “Pomozi.ba” za “Avaz” su kazali da ih je potresla ova tragedija.

“Mogu vam samo potvrditi da se desio nesretan slučaj u kojem je stradala jedna osoba, a s obzirom na to da je istraga u toku, za sada vam ne možemo davati više informacija. Jedino što možemo reći je da smo duboko potreseni ovim događajem i da upućujemo iskreno saučešće porodici nastradalog. Zvanično saopštenje i ostale informacije ćemo poslati čim se okonča istraga”, kazala je Maja Arslanagić, portparol Udruženja “Pomozi.ba”.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button