Banjaluka

Na protestima “Pravda za Davida” sve više građana, Davor: “Sve dokaze ste uništili, ovo ubistvo ste planirali puno ranije”

Do danas nijedna institucija u RS ništa nije uradila da otkrije i uhapsi ubice Davida. Dok se ne otkrije istina svaki dan ću biti ovdje u 18 časova, a vi probajte me otjerati. Nijedan član grupe neće napraviti incident – rekao je ovo danas na Trgu Krajine u Banjaluci Davidov otac Davor Dragicević.

On ističe da institucije apsolutno ništa nisu uradile, nijedan snimak nisu izuzele i ništa drugo.

Loading...

– Svakim saopštenjem kopate sebi rupu sve dublje i dublje. Borićemo se do Strazbura. Iz sekunde u sekundu rušite čast ovih ljudi ovdje i RS. Na skupštini 10. govorim, a 11. ću ovdje. Stalno govorim koga uhapsiti, a vi ništa niste uradili. Pljačka kuće je montiran proces i džaba radite uviđaj, a ovo ubistvo ste planirali puno ranije od 18. marta – rekao je on i dodao “Milorade Dodik od danas si uvukao politiku u ovaj slučaj, a od danas ćemo i mi to raditi. Strazbur je sve blizu!”.

Sve ijedan dokaz koji smo vam dali ste uništili, od mene više nijedan dokaz nećete dobiti. A vi provodite istragu kako mislite da treba. Previše vremena smo vam dali sa današnjim danom. Sad nas je previše za vas.Poslije ovoga vi i mi nećemo živjeti u istoj državi i biti komsije.

On je istakao da kada izađe iz NS RS imaće malo vremena, te da će svi morati izjasniti da li je David ubijen ili je skočio lastu u Crkvenu, te pozvao glavnog tužioca Švraku da se izjasni o ovom slučaju.

Dao sam vam 6-7 imena saučesnika a ništa niste radili. Više vam nećemo davati imena, a do kada ćemo čekati to ćemo mi odlučiti – rekao je on-

Kao i svako veče na Trgu se orila pjesma “Klinac iz geta”.

Davor je rekao da dunje napreduju i da neće odustati i da idu do kraja. Na prostetu “Pravda za Davida” dugo nije bilo više ljudi.

(srpskainfo.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!