Banjaluka

“KRV DARUJEŠ, SA DELFINIMA POD VODU IDEŠ”

RK Delfin iz Banja Luke, na sebi svojstven način poziva građane na akciju darivanja krvi!

”Zavod za transfuzijsku medicinu Republike Srpske suočava se sa rapidno smanjenim zalihama krvi i komponenti krvi.

Naš klub redovno organizuje dobrovoljno davanje krvi od strane naših članova, međutim, mi smo mali kolektiv od tridesetak članova, a situacija je prilično urgentna, stoga pozivamo sve ljude starosne dobi od 18 do 65 godina da nam se pridruže u srijedu 29.04.2019. godine i dobrovoljno daruju krv u sklopu našeg klupskog aktiva dobrovoljnih davalaca krvi “Delfinova kap humanosti” koji je u sastavu UDDK Banja Luka.

Loading...

KAO NAGRADU ZA VAŠE HUMANO DJELO naš klub će tokom ljeta i to odmah čim se za to stvore uslovi organizovati za sve vas jednodnevni ronilački izlet na rijeci Vrbas i omogućiti vam potpuno besplatno turistički ronilački proizvod Try Scuba (Intro to Scuba), odnosno ronjenje sa lakom autonomnom ronilačkom opremom uz pratnju instruktora do 5m dubine (program za neronioce) kao i zajedničko druženje uz roštilj i čorbu kod našeg kluba uz rijeku Vrbas, a znajući nas uvjek ima i neko dodatno iznenađenje.

Svi koji žele i u mogućnosti su da se uključe u ovu humanu akciju potrebno je da se prijave putem mejla na: [email protected] ili [email protected] i tim putem dostave svoje ime i prezime, starosnu dob i broj kontakt telefona, nakon čega će vas kontaktirati klupski koordinator koji će vam omogućiti detaljne informacije, a posebno o tačnoj satnici i dostaviti vam propisane obrasce, a sve sa ciljem kako na dan davanja krvi ne bi stvarali gužve i kako bi omogućili da čim dođete pristupite postupcima koji prethode davanju i samom davanju krvi. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije prije vaše prijave mejlom kontaktirajte nas na kontakt telefon 065/173-180 svakog dana od 12:00 do 16:00 časova.

Ako si krv spriječen dati, podjeli vijest da drugi mogu znati!”

RK Delfin Banja Luka

 

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!