BanjalukaDruštvoKulturaMagazin

Sven Väth je prvi headlajner ovogodšnjeg Fresh Wave festivala!

Fresh Wave Festivala će se i ove godine, od 6. do 8. avgusta, održati na više festivalskih bina i ugostiti neka od najvećih i najpoznatijih imena svjetske i regionalne muzičke scene! Ovog ljeta na banjalučkom Kastelu slavićemo  zajedništvo, solidarnost i ljubav prema životu!


Nismo pogriješili kada smo rekli da se radi o apsolutnoj ikoni elektronske muzike i izvođaču bez kojeg ovaj žanr ne bi imao puno smisla.

Sven je bez sumnje jedan od najvažnijih izvođača u industriji. Svenovi muzički počeci sežu u 80-te godine prošlog vijeka, a sa više od 30ak godina na sceni mnogo je pridonio cijelokupnom žanru techna i to kako u muzičkom tako i u biznis segmentu. Kultni Cocoon njegovo je master djelo, a fantastični setovi od Ibice, koju je proslavio, do industrijuma Berlina i to oko svijeta, učinili su Papa Svena i njegov Cocoon legendarnim!

Loading...

Nevjerovatan je uticaj ovog njemačkog DJ-a i producenta zahvaljujući onom što je radio elektronski zvuk postao je, kroz posljednjih 35 i više godina, koliko i ovaj izvođač slavi na svjetskoj sceni, dio svjetskog mainstreama.

Predstojećeg vikenda objavićemo narednog headlajnera festivala, a radi se o dvojcu koji je u proteklo vrijeme pokazao da su svjetska elektronska senzacija broj jedan! Pratite nas i saznajte više uskoro, a do tada uživajte sa nama u novom druženje putem Live Stream DJ setova na Facebook stranici festrivala.

#ostanikodkuće i prati FWF DJ setove, a o svim drugim detaljima informiši se na Facebook stranici ili sajtu Fresh Wave Festivala!

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!