Banjaluka

Povrijeđeni fazan čeka pomoć u kampusu (VIDEO/FOTO)

U kampusu Univerziteta u Banjoj Luci primijećen je povrijeđeni fazan koji je vjerovatno doletio iz obližnjeg šipražja. Da je povrijeđen odnosno da šepa na jednu nogu može se vidjeti iz video snimak kojeg su zabilježili studenti ovog fakulteta.

Nije ništa neobično da se divlje životinje primijete u urbanim sredinama međutim na pitanje ko je nadležan da pomogne povrijeđenoj životinji je itekako nedoumica zatečeni studentima koji ne znaju koga da obavjeste o ovom slučaju. Svakako je potpuno bizarno da građani ne znaju koga obavijestiti, pogotovo nakon čuvenog slučaja pojave medvjeda u gradskoj zoni od prije par godina, a zna se da su zvaničnici Grada Banja Luka još tada najavljivali formiranje odjeljenja ili bar službe koja bi se bavila ovakvim situacijama.

Loading...

Hoće li se tako nešto uskoro desiti ostaje da se vidi, a do tada je junak ove priče, izgleda, osuđen da se nekako snađe iako na prostoru kampusa nema niti hrane niti sklonište koje bi ga zaštitilo od predstojećih hladnih dana.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!