Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Povodom Dana žena: Gradonačelnik sa penzionerkama, najavio nove pogdnosti za najstariju populaciju

Povodom Međunarodnog dana žena, gradonačelnik Draško Stanivuković družio se sa damama penzionerima.

Tom prilikom, gradonačelnik je poručio kako je ovo, već sada tradicionalno druženje, te da Grad Banja Luka, ali i on lično, njeguje odličnu saradnju sa Udruženjem penzionera Banje Luke.

-Drago mi je što sam ovdje, što sam iskoristio skupštinsku pauzu kako bih se družio sa našim damama penzionerkama. Prisutno je više članica Udruženja penzionera Grada, te zajedno obilježavamo ovu značajnu manifestaciju. Cijeli mart mjesec mi poklanjamo našim damama – ne samo kroz bukete i poklone, nego i kroz suštinsku borbu za prava svih naših žena. Važno je da skrenemo pažnju na neka od najvažnijih pitanja iz oblasti zdravlja i drugih vrsta prava, o kojima ćemo pričati cijeli ovaj mjesec – kazao je gradonačelnik.

Poručio je i to kako je od velike važnosti što će se otvoriti i mnoga druga pitanja, koja se tiču upravo žena.

-Što se tiče naših penzionera, večeras smo iznenadili naše dame, jer će one prve doviti kartice za besplatan javni prevoz. Ostalima ćemo u aprilu ćemo podjeliti kartice za besplatan javni prevoz, dok podjela kartica za povoljniju kupovinu u marketima, apotekama i na mnogim drugim mjestima takođe kreće u isotm mjesecu. Kada je riječ o našoj najstarijoj populaciji, očekuje nas još mnogo toga- druženja oko Dan Grada, slave Grada kao i obilježavanje njihovog dana – kazao je Stanivuković.

Gradonačelnik je naglasio i to kako će gradska administracija, uz jedan važna kotel sa svim istaknutim damama našeg grada, takođe obilježiti Dan žena, te je iskoristio priliku da sve zainteresovane pozove večeras na koncert Slobe Radanovića.

-Večeras imamo i osmomartovski koncert, koji će biti u znaku velike humanitarne akcije koju smo pokrenuli. Pozivam vas da pozovete humanitarni broj 1414, te da zajedno napravimo kući za svu djecu sa poštekoćama u razvoju, kuću za njihov život nakon smrti njihovi roditelja – rekao je on.

Predsjednik Udruženja penzionera Grada, Zoran Uletilović još jednom je naglasio kako je besplatan javni prevoz za sve penzionere od velikog značaja.

-Ranije smo razgovarali o tome da penzioneri imaju besplatan prevoz na teritoriji Grada Banje Luke, kao i lica koja su starija od 65 godina. Svakom penzioneru bilo koja ušteda mnogo znači. Moram da naglasim i to da je Udruženje penzionera Banje Luke prvi put ove godine ušlo u budžet Grada Banje Luke – kazao je Uletilović.

Predsjednik udrženja penzionera grada Prijedora, Slobodan Vrdan iskoristio je priliku da izrazi svoje zadovoljstvo odličnom saradnjom između Udruženja penzionera Banje Luke i Grada Banje Luke.

-Drago mi je da čujem da postoji jedna ovako lijepa saradnju između Udruženja penzionera i grada. Želja je da se ostvaruje što bolja saradnja sa gradskom administracijom, te mi je drago da se ta saradnja proširuje – istakao je on.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button