Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

MK ISTOK vas poziva na Tradicionalno Otvaranje moto sezone u Banjoj Luci

Zajednička Vožnja i Sigurnost na Prvom Mjestu

Moto klub MK ISTOK iz Banje Luke sa zadovoljstvom poziva sve građane i ljubitelje dvotočkaša da im se pridruže na Tradicionalnom Otvaranju moto sezone, koje će se održati 13. aprila 2024. godine. Ovaj događaj predstavlja odličnu priliku za sve entuzijaste motociklizma da zajedno proslave početak nove sezone vožnje, u duhu zajedništva i međusobnog poštovanja.

Program Događaja – Okupljanje i Defile

Okupljanje je zakazano od 10.00 sati na platou ispred BUK-a, odakle će u podne započeti svečani defile kroz ulice Banjaluke. Nakon defilea, svi učesnici će se okupiti na Trgu Krajine do 12.45 sati, a zatim su pozvani na zajednički ručak i druženje kod BUK-a. Druženje se nastavlja i u večernjim satima sa muzikom uživo u prostorijama MK ISTOK Club House.

Važnost Sigurne Vožnje

Proljeće je vrijeme kada je na ulicama sve više motociklista, privučenih toplijim danima i prilikom za vožnje, druženja i putovanja. MK ISTOK koristi ovu priliku da podigne svijest o važnosti sigurnosti u saobraćaju. Posebno se naglašava značaj nošenja kacige i moto opreme, kao i potreba za poštovanjem saobraćajnih propisa, kako među vozačima motocikala, tako i među vozačima automobila. PNaglašavanje potrebe međusobnog uvažavanja i pažljive upotrbe retrovizora i pokazivača smjera ključno je za unapređenje sigurnosti i uživanja u vožnji za sve učesnike u saobraćaju.

Večernje Druženje u MK ISTOK Club House

MK ISTOK srdačno poziva sve vozače motocikala, kao i sve ljubitelje dvotočkaša, da se pridruže Otvaranju moto sezone. Ovo je idealna prilika da zajedno damo doprinos promociji sigurnosti na putevima i ujedno proslavimo početak nove sezone vožnje.

Svi ste dobrodošli na ovaj svečani događaj! Pridružite nam se i zajedno proslavimo strast prema motociklizmu i zajedničkoj vožnji – istakli su iz MK Istok

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button