Banjaluka

Komšije za primjer: Mještani Zelenog Vira mališanima prave igralište

Stanovnici ovog naselja udružili su se kako bi mališanima napravili prostor za igru, te već nekoliko dana vrijedno rade kako bi svoju ideju sproveli u djelo.

Nakon mještana Petrićevca i Lazareva, koji samoinicijativno izgradili dječje igralište, isto su za svoje najmlađe komšije uradili i mještani Zelenog Vira.

Loading...

Ovo naselje ima oko 50 mališana, a nijedno igralište, što je složne komšije natjerelo da to promjene i djeci omoguće prostor za igru i zabavu.

Bageri su uveliko na terenu, a mališani bi novo igralište trebali da dobiju za mjesec dana.

– Ovo je jedna pozitivna akcija u koju su se uključili mnogi mještani. S obzirom na to da u naselju imamo mnogo majstora, oni nekoliko sati dnevno rade terenu, a donaciju u vidu materijala smo dobili od kompanija, koje su nam, pored komšija, mnogo pomogle – rekao je Milan Ćurlić, inicijator ove akcije.

Dodaje da su meštani pokazali slogu i da će ovaj zajednički poduhvati biti poklon za svu djecu ovog naselja.

Uređuju i plažu

Složni mještani odlučili su da srede i plažu Zeleni Vir, koja će takođe da koristi mnogim Banjalučanima u toplim ljetnim danima.

S obzirom da je ova plaža jedna od omiljenih mjesta za kupanje, ova akcija usrećiće mnoge kupače.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!