Banjaluka

Šta je danas poručila ‘Davidova armija’ (FOTO)

 

Prenosimo današnji govor samoproklamovanih ‘terorista’ sa, kako ga kolokvijalno nazivaju ‘Davidovog’ trga’:

Loading...

David…mogla bih vam svašta reći o mom andjelu koji je bdio nadamnom. Ali danas ja govorim njemu. On sluša pažljivo, upijajući svaku riječ kao što je to nekada radio. Bdije nad nama.

Dragi moj Djakac zadnje što si mi rekao je bilo “Samo te treniram”. Pa evo, istrenirana stojim svaki dan tu, na tvom trgu, u 18 časova; stignem čak i ranije. Jesi li ponosan na mene, jesi li ponosan na nas?

Znaš, Djakac, istrenirao bi ti mene i da se ovo nije desilo. Jer ti si bio moj stariji brat, zaštitnik, onaj kog sam željela oduvijek. I sada ja ću biti sestra kojom ćeš se ponositi i koju ćeš čuvati odozgo. Biću onakva kakvu si želio da budem.

Promijenio si nas, promijenio si svijet. Mi ćemo stajati ovdje vječno ako treba kao tvoja vojska za istinu i pravdu.

Jednom si mi rekao da su ljudi sa dredovima besmrtni. Bio si u pravu. Evo, mjesec dana od tvoje smrti ti i dalje živiš. U ulicama ovog grada, u snovima onih koji nam te uzeše, u slikama, pjesmama. Živiš u nama Djakac i živjećeš zauvijek.

Tvoja armija

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!