Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Postanite djevojka koju neće moći nikada da ostavi

Ravnoteža i sklad u vezi su idealni i za muškarce i za žene. Ovo su cake, ako vam je baš stalo do njega, kako da ga zadržite i vežete za sebe.

Uvijek pokazujte poštovanje prema njegovim prijateljima

I u situacijama ako nemate najbolje mišljenje o njegovim prijateljima, morate da ih toleršete i poštujete. Nemojte da ih osuđujete zbog nečega ili da mu branite da se viđa s njima. Niko vas ne tjera da im budete najbolja drugarica, ali svakako ne treba da ih tretirate kao manje vrijedne od vas.

Budite mu podrška u najtežim trenucima

Lako je biti u srećnoj vezi kada sve ide po planu, ali ako želite da se dokažete kao djevojka vrijedna njegove pažnje, budite uz njega u trenucima kada ste mu najpotrebniji. Ako želite da ostanete s njim, moraćete ponekad da žrtvujete svoje vrijeme kako biste ga utješili i pomogli mu u rješavanju problema.

Ni slučajno nemojte dirati njegov ego

Slobodno ga zadirkujte zbog nekih sitnica, ali obavezno prestanite kada primjetite da mu to smeta ili ga vrijeđa. Lako je preći granicu između nevinog zadirkivanja i okrutnog vrijeđanja. Izbjegavajte niske udarce jer kad jednom povredite njegov ego, teško ćete ga ponovno osvojiti.

Pamtite bitne stvari

Zaista nastojte da zapamtite bitne stvari u njegovom životu. Ako treba, zapišite ih kako ne biste zaboravili. Naravno da znate kada mu je rođendan i kada vam je godišnjica veze, ali malene se stvari pogotovo broje. Omiljeni desert, najdraža boja, piće koje voli…

Ne potcjenjujte važnost sitnica i iznenađenja

Ne morate svaki mjesec da mu kupujete satove, patike ili slične skupe poklone. Ponekad ga, bez nekog posebnog razloga iznenadite sitnicama koje će ga razveseliti. Ako naletite na njegov omiljeni slatkiš, kupite ga, čisto kako biste mu dali do znanja da volite da ga uveseljavate i da vam je u mislima i kada nije kraj vas.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button