Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

SDS: MUP da povuče prijetnje krivičnom prijavom upućene Davoru Dragičeviću

Srpska demokratska stranka poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske da povuče današnje saopštenje u kojem prijeti da će protiv Davora Dragičevića podnijeti krivičnu prijavu zbog „svakodnevnih prozivki i neutemeljenih optužbi na račun rukovodstva i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske“.

Srpska demokratska stranka podsjeća visoke funkcionere Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske da ih je narod birao i da narod ima pravo da kritikuje njihov rad.

Podnošenje krivične prijave Davoru Dragičeviću je podnošenje krivične prijave protiv svih građana koji s njim svakodnevno traže pravdu i istinu na banjalučkom Trgu Krajine, ali i u ostalim gradovima Republike Srpske.

Davor Dragičević mirno i dostojanstveno traži pravdu za svoga sina koji je nastradao pod više nego sumnjivim okolnostima i u toj potrazi neprestano naglašava da su za smrt njegovog sina krivi pojedinci, a ne ustanove.

Iza Davora Dragičevića i „Pravde za Davida“ ne stoje ni opozicija ni stranci, već građani koji nemaju povjerenje u institucije Republike Srpske.

Srpska demokratska stranka poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske da omogući dolazak Davoru Dragičeviću u Narodnu skupštinu Republike Srpske bez pritisaka i prijetnji.

Institucije Republike Srpske moraju da služe narodu, a ne da se postavljaju iznad njega, navodi se u saopštenju za javnost ove stranke.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button