Banjaluka

“Uskoro ću spustiti ruku i imenovati koga treba hapsiti”

Dragane Lukaču, dođi i uhapsi me, ti si saučesnik u ubistvu. Darko Iliću ti si kukavica, saučesnik i ubica u predmetu ubistva Davida Dragičevića. Dođite i uhapsite me, poručio je ovo sa banjalučkog Trga Krajine Davor Dragičević, otac nastradalog mladića.

On je dodao da su saučesnici u ubistvu i Željko Karan, Sala Labotić i Dalibor Vrećo.

Loading...

– Aleksandar Vučić nije znao za ovo, ali sam se potrudio da sazna. On je 9. maja u Moskvi i pratiće nas direktno na linku. Svi časni ljudi će se morati izjasniti o tome da li su ili nisu uz nas – rekao je Dragičević i dodao da David u rijeci nije bio par sati.

Zlostavljali su ga i mučili do tog momenta. Trebaju mi imena svih koji su učestvovali u ubistvu, onog koji je to naručio i onog ko ga je ubio. Zločin je dugo planiran, kontali su da je on od konobara dijete i da će se tako završiti. Ali neće. Imenovao sam sačesnike ali saznaću i ostala imena. Ima ih puno – poručio je ožalošćeni otac.

Naglašava da će sve one koji su umiješani u ovaj slučaj tjerati do kraja života.

– Bio to predsjednik države, premijer ili ministar, nije mi bitno. Ja sam stvarao ovu državu, a vi ste mi ubili dijete. Dao sam vam dokaze, što sam dao i drugoj istrazi, a oni su to zloupotrijebili. Više me iz MUP-a nemojte zvati. Ove institucije me više ne interesuju – naglasio je Dragičević.

Od govora u Narodnoj skupštini, dodaje i ne očekuje puno.

– Ako smatrate da sam terorista i obavještajac možete doći u moju kuću. Moraćete veoma brzo da riješite ovo jer sam sve dao. Uskoro ću spustiti, a kada spustim ruku imenovaću koga treba hapsiti. Imate malo vremena. Više me nećete odvratiti od spuštanja ruke. Nemoj niko da me odvraća. Dosta je bilo, previše sam vam dao. Vrijeme vam ističe – rekao je Dragičević na Trgu Krajine.

U torbi, napominje ima podatke od 40 ubistava koja su se posljednjih godina dešavala.

Brojni prisutni isticali su da su ogorčeni današnjim saopštenjem MUP-a. Pojedinci su stali pored i Davora i poručili: “Ako uhaspe njega moraju i nas”.

– Kada je trajala potraga niko u MUP-u nije radio vikendom, a danas u 16 časova izdaju saopštenje. Zašto tako nisu radili ranije – pitaju se.

Večeras su opet svi zajedno otpjevali refren pjesme “Klinac iz geta”.

(srpskainfo.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!