Banjaluka

Od januara do aprila u Banjaluci registrovano 35.665 motornih vozila

U Policijskoj upravi Banjaluka od januara do aprila ove godine registrovano je 35.665 motornih vozila, rekla je portparol ove policijske uprave Marija Markanović.

Markanovićeva je navela da je u istom period zaprimljeno 6.214 zahtjeva za izdavanje ličnih dokumenata, a izdato 5.913 vozačkih dozvola i 11.872 putnih isprava.

Ona je podsjetila građane da je rad na šalterima za izdavanje ličnih dokumenata u Policijskoj upravi Banja Luka organizovan u dvije smijene, sa radnim vremenom od 7 sati do 20 časova i subotom od 7 sati do 13 časova.

– Policijska uprava Banjaluka će u skladu sa mogućnostima preduzeti sve mjere iz svoje nadležnosti da građani, koji se budu obraćali na lokaciji za izdavanje dokumenata, što brže i efikasnije ostvare svoja prava – istakla je Markanovićeva.

Ona je navela da je na zvaničnu internet adresu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske zaprimljena elektronska pošta Banjalučanke, koja je pohvalila rad službenika u sali za izdavanje ličnih dokumenata u Policijskoj upravi Banjaluka.

Markanovićeva je dodala da je riječ o Banjalučanki rođenoj sa invaliditetom, koja je prilikom registrovanja vozila naišla na posebno razumijevanje policijskih i državnih službenika i u najkraćem zakonskom roku riješila zahtjev.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!