Banjaluka

Davor Dragičević: Postoje stvari na obdukcionom stolu koje nisu Davidove

Davor Dragičević danas je podnio novih deset prijava Tužilaštvu u Banjaluci a kako je najavio svaki dan ove sedmice biće ih za deset više od prethodnog dana.

Takođe, on je podnio novi zahtjev a to je da mu se momentalno dostavi fotodokumentacija sa prve obdukcije koju je obavio Željko Karan, a koja je sastavni dio obdukcionog zapisnika.

Loading...

Svaki dan ću tražiti fotodokumetaciju pošto prvi nalaz nije relevantnan. Uručen mi je nalaz bez fotodokumentacije, Karan je rekao da ima 49 fotografija, hoću svih 49 fotografija, ne 39 ili 48” rekao je Dragičević.

On pitanje novinara u vezi sa izvađenim stvarima iz džepova Davida Dragičevića Dragičević kaže kako Željko Karan nije ni trebao da vadi te stvari.

Tog 24. kada je tijelo pronađeno ja nisam bio prisutan. Bila je tu dežurna tužiteljka i jedna inspektorka koja je rekla: ma jeste to David. Otkud ti znaš, jel opet po dredovima? 25.3 u 10 sati ujutro ja sam pozvan u Zavod za sudsku medicinu i sa ženom. Majka Suzana bi umrla da je to vidjela, ja to mogu podnijeti. Ja sam otišao sa namjerom da poljubim dijete, da se poklope moje sumnje da mi je dijete ubijeno dan prije toga i bačeno a da je bilo 6 dana prije toga živo. Stvari stoje pored, pola stvari ne pripada Davidu Dragičeviću. Ne pripadaju pare, ne pripada ključ, ne pripada švajcarska čakija. Ključevi su malo pohrđali, čakijica sasvim normalna. Ja ne znam šta je njima” pita se Davor Dragičević.

On kaže da se tužilaštvo ne oglašava, “prave se munjeni”.

Ja ne znam zašto ne pokazuju navodni snimak Davida Dragičevića ispred Ekvatora. Niti se o tome oglašavaju, kao da živimo u deset paralelnih država i svako u svom državi daje izjavu i održava press konferenciju. Svi rade nepovezano i kontra svega.Ja ne želim nikome da naturam svoje mišljenje, ni Anketnom odboru nismo se oglašavali niti ćemo se oglašavati dok to ne postane zvanično. Ljudi neka rade svoj posao kako oni misle” rekao je Davor Dragičević.

O velikom skupu u Banjaluci Dragičević kaže:

Danas samo bio i sutra ću predati na protokol da mi se to odobri, kada se to odobri ja ću izaći u javnost sa saopštenjem koji će to biti dan i u koliko časova. Pošto je sutra sjednica Anketnog odbora, neće se ništa riješiti, mene samo zanima da se ovo okvalifikuje kao teško ubistvo. rekao sam, i ponavljam – pozicija i opozicija svi vrše neku funkciju, nije to samo SNSD, ili SDS, svi koji primaju platu javno, ako treba ponavljaću svaki dan – ne bude li se ovaj slušaj brutalnog maltretiranja i silovanja i ubistva Davida Dragičevića riješio, izbora neće biti” poručio je Davor Dragičević.

Na pitanje da li očekuje održavanje još jedne posebne sjednice nakon izvještaja Anketnog odbora Davod Dragičević kaže da to svakako očekuje.

Ona je sjednica potvrdila moje opravdane sumnje, sve i jednome poslaniku koji je bio prisutan na sjednici su se otvorile oči da je David Dragičević ubijen” kazao je za kraj Davor Dragičević.

(6yka.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!