Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Davidov otac poručio: Drugi veliki skup “Pravde za Davida” u Banjaluci 7. jula (VIDEO)

Davor Dragičević podnio je danas novih dvadeset prijava Tužilaštvu u Banjaluci za krivično djelo ubistvo Davida Dragičevića, a najavio je da će svaki dan ove sedmice podnositi deset prijava više od prethodnog dana.

Podnio je i novi zahtjev za dostavu foto-dokumentacije sa prve obdukcije koju je obavio Željko Karan, a koja je sastavni dio obdukcionog zapisnika.

Najavio je i termin održavanja drugog velikog skupa “Pravda za Davida”.

Pošto je naš skup miran i dostojanstven, nijedan eksces se nije dogodio, dobio sam potvrdu da možemo organizovati drugi veliki skup “Pravda za Davida”, na trgu Davida Dragičevića, odnosno Trgu Krajine gdje ćemo zatražiti ono što tražimo cijelo vrijeme istinu i pravdu. Skup će biti održan u subotu 07.07.”, istakao je Davor Dragičević.

Obzirom da se upravo održava sjednica Anketnog odbora, prokomentarisao je da su donešena I neka korisna rješenja poput onoga da se po prijavi nestanka osobe ne čeka 24 sata već da se djeluje odmah po prijavi.

Očekujem da se donese zaključak da je u pitanju teško ubistvo Davida Dragičevića i da sve ostale institucije,i tužioci i svi ostali imaju odgovornost a ne da se bahato ponašaju kao do sada”, poručio je Davor i naglasio da su sve do sada prijave podnesene protiv NN lica za teško ubistvo.

(6yka.com)

To će biti 104. okupljanje građana za redom i drugo veliko okupljanje, nakon skupa koji se desio 21.4.2018. godine.
Podjetimo se kako je tadašnji skup izgledao na snimcima koji slijede
https://www.facebook.com/nedeljko.mata/videos/1885572881475020/

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button