Banjaluka

Lukač, Ćulum, Ilić: Svaki obraz po 4.000 KM (FOTO)

Davoru Dragičeviću je danas uručena tužba od strane ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača, direktora Policije Republike Srpske Darka Ćulima i načelnika Uprave za organizovani i teški kriminal Darka Ilića.

Davor Dragičević je dopis uz dostavu tužbe na obavezan odgovor postavio na Facebook grupi „Pravda za Davida“, uz poruku

Loading...

“DIJETE MI UBIJENO, I TRAŽE PARE ZA KLEVETU????”

Lukač, Ilić i Ćulum ga tuže i traže odštetu u iznosu od ukupno 24.000 konvertibilnih maraka za klevetu.

U dopisu se, između ostalog, navodi da, ukoliko Davor, odnosno tuženi, ne dostavi odgovor u roku od 30 dana, sud će donijeti presudu u usvojiti tužbeni zahtjev odnosno presudu zbog propuštanja.

Advokati

Advokati koji zastupaju ministra, direktora i načelnika su Darko Kremenović i Bojan Mikanović iz Banjaluke.

Darko Kremenović, advokat

Podsjećamo, Darko Kremenović (r. 1980. godine) je u junu 2010. godine (kada je imao 30 godina) izabran ispred Ekonomsko-socijalnog savjeta Vlade Republike Srpske, za jednog od 12 arbitara iz oblasti radnog prava, na period od 4 godine da bi tek naredne godine bio upisan u imenik advokata Advokatske komore Republike Srpske.
Prošle godine je, među 6 kandidata, izabran za predsjednika Advokatske komore Republike Srpske, Zbor Banja Luka
Advokatska kancelarija Darka Kremenovića ima ugovor o pravnom zastupanju Vodovoda a.d. iz Kozarske Dubice na iznos od, zanimljivo, 24.000 konvertibilnih maraka.

Drugi advokat, Bojan Mikanović (r. 1983. godine), čiji poslodavac je Darko Kremenović, je radio u Ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske i Agenciji za javne nabavke Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!