Sport

Masturbiranjem do Mundijala: Žena CR-ovog kolege ima plan

Vera Ribeiro je seksualna terapeutica i supruga portugalskog golmana Ruija Patricia. Objavila je i knjigu u kojoj objašnjava da se igrači puno bolje nose sa stresom ukoliko se samozadovoljavaju…

Svjetsko prvenstvo u Rusiji je pred vratima, a nervoza aktera raste iz dana u dan. Iako su to, uglavnom, sve prekaljeni profesionalci, Mundijal je ipak fudbalska ‘Himalaja’ za svakog od njih pa uoči i za vrijeme turnira traže se načini kako razbiti tu potencijalnu paniku, nervozu ili eventualni strah od neuspjeha.

Postoji ‘medicina’ i za to.

Loading...

– Mislim da bi reprezentacija Portugala imala veću šansu za uspjehom ukoliko izbornik Fernando Santos potakne igrače da masturbiraju – ispalila je Vera Ribeiro, supruga Ruija Patricija, portugalske ‘jedinice’.

Prvaci Europe igrat će u skupini B protiv Španjolske, Maroka i Irana, a već prvo kolo 15. juna donosi im žestok okršaj sa susjedima. Ribeiro smatra kako bi baš masturbiranje znatno opustilo Ronalda, njenog muža i ostatak reprezentacije.

Vera je seksualna terapeutkinja, a objavila je i knjigu u kojoj objašnjava da se igrači puno bolje nose sa stresom ukoliko se samozadovoljavaju.

Tvrdi da ništa dobro ne proizlazi iz toga što izbornici zabranjuju igračima seks za vrijeme velikih prvenstava.

– Fudbaleri ne bi trebali apstinirati prije utakmica, ne možemo povezivati njihov sportski učinak s manjkom ili viškom seksa – tvrdi Ribeiro.

Čini se da ona u teoriji zna baš sve pa ostaje za ispratiti u kakvoj formi u Rusiju stiže njen čovjek, Rui Patricio.

 

(24.hr)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!