Magazin

Dnevni horoskop za srijedu, 13. juni: Jarčevima kočnice na poslu ni danas ne jenjavaju, Ribe očajnički u potrazi za dodatnim novcem…

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvijezde danas biti naklonjene…

OVAN

Loading...

Imate dosta slobodnog vremena pa se možete posvetiti i drugim aktivnostima osim poslu.
Ako ste kojim slučajem zaljubljeni u jednu Vagu, slijedi zanimljiv razvoj situacije. Uživanje prethodi svakako.
Posvetite vremena rekreativnim aktivnostima, šetnja će dobro doći.

BIK

Možete računati na veliku podršku prijatelja i saradnika jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje ugovora kojim će vaša karijera krenuti drugim smjerom. Pravite se da ne primjećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbjeći problem, a istina jeste da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako vam se to trenutno čini.

BLIZANCI

Dan kao suđen za putovanje u inostranstvo, veoma značajno. Očekujte zanimljivu komunikaciju sa osobama koje ćete iznenada sretati. Ali, zapamtite, od sjedenja na dvije stolice niko nema koristi, vi najmanje. Puni ste energije, utrošite je na korisne načine.

RAK

Konačno poboljšanje materijalne situacije. Zadovoljni ste prilivom novca koji vam dolazi. Očekujte i na ljubavnom planu sjajno stanje. Što se tiče zdravlja, vrijeme je za odmor, vašem je tijelu potrebno više sna.

LAV

Nema danas na poslovnom planu nikakvih komplikacija. Ako ste nezaposleni, moguć koristan razgovor za posao. Dan kao stvoren za ljubav. U vezi zdravlja, povećajte unos tekućine. Pazite se dehidracije.

DJEVICA

Očekuje vas dan u kojem će vam koža biti tijesna, bit ćete pod velikim pritiskom. Što se tiče ljubavi, jača nezadovoljstvo, nezadovoljni ste monotonijom koja se uvukla u odnos s partnerom. Želite promjene, ali ništa sami ne poduzimate u tom smjeru. Zdravlje je sve bolje i bolje.

VAGA

Dan stvoren za sjajne poslovne kombinacije. Očekujte priliku u kojoj ćete u pravom svjetlu iskazati svoje ideje za koje ćete naići na odobravanje. Zanimljiv susret s osobom prema kojoj gajite simpatije. Zdravlje će biti bolje ako izdvojite vrijeme za boravak u prirodi.

ŠKORPIJA

Razmišljate o promjenama ali još uvijek niste sigurni šta je to što treba da promijenite.

U komunikaciji s partnerom djelujete distancirano. Samo vi znate zašto. Čuvajte se prehlade, gripa, virusi napadaju, a vaš je imunitet oslabljen.

STRIJELAC

Razmišljate da unaprijedite svoja znanja i vještine kako bi još više napredovali u poslu. Sjajne odluke. Iskušajte se u nekim volonterskim organizacijama. Glede ljubavi, još uvijek tugujete no, ostavite prošlost gdje joj je mjesto – u prošlosti. Kontrolišite krvnu sliku.

JARAC

Imate kočnice na poslu i nećete moći ni danas da ih riješite. Napet dan u kojem nesporazumi niču jedan za drugim. Posao vas toliko okupira da nemate kad da mislite na emocije. Zdravlje je odlično.

VODOLIJA

Za vas sjajan dan u kom ćete se radovati svemu, čak i poslu. Očekujte i dobre vibracije kad je ljubav u pitanju. Polje ljubavi se pokreće. Nova ljubav mogla bi biti na duže staze. Ne odgađajte posjetu zubaru.

RIBE

Vama novca nikad dosta, tražite dodatne poslove ali stvari ne ispadaju kako očekujete. U ljubavi kao i sa parama – nedefinisano. Uzmite predah od starsti. Više spavajte, povećajte unos vitamina.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!