Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Prevoznik Grbić spušta lopticu: Nemamo ništa sa ReStartom, Stanivukovićem ni sa Pravdom za Davida

Nikola Grbić, predsjednik Udruženja prevoznika za unutrašnji i međunarodni transport RS, nakon tri dana blokade saobraćaja spušta lopticu i kaže da ulica nikome ne može donijeti dobro.

– Ponavljam da nemamo ništa ni sa jednom političkom partijom, a svi bi da ušićare svoj interes. Mi smo odmah Drašku Stanivukoviću rekli da nema šta da radi sa nama i da mi nećemo da promovišemo ničiju politiku. Nemamo ništa ni sa udruženjem Restart niti sa grupom Pravda za Davida, uz dužno poštovanje prema ocu nastradalog mladića – ističe Grbić.

On kaže da će sjednica Udruženja prevoznika o daljim koracima biti održana u nedjelju ili naredne sedmice, a da će sa skupa, između ostalog uslijediti apel nadležnim da razgovaraju sa njima kako bi riješili brojne probleme u ovoj djelatnosti.

Prevoznici su tri dana, nedjelju, ponedjeljak i utorak blokirali saobraćaj na sat vremena u znak protesta zbog skupog goriva.

Epilog je da su naftni distributeri obećali Vladi RS da će gorivo pojeftiniti za pet feninga, a predsjednik RS Milorad Dodik je poručio da akcize na naftne derivate neće biti smanjenje.

(srpskainfo)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button