Banjaluka

Žunić: Politikanstvo opozicionih poslanika i nepoznavanje Poslovnika o radu

Zamjenik šefa Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić izjavio je Srni da je rasprava opozicionih poslanika u parlamentu u vezi sa prisustvom predsjednika Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović zasjedanju kako bi odgovorila na poslanička pitanja – čisto politikanstvo i nepoznavanje Poslovnika o radu Narodne skupštine.

“Opozicija je imala priliku pet godina da predsjednici Vlade Republike Srpske postavlja pitanja, pa su izlazili sa zasjedanja svaki put kad je ta tačka bila na dnevnom redu, čime su pokazali elementarno nepoštovanje i to ne samo prema predsjednici Vlade, već i prema parlamentu, ali i građanima Srpske”, istakao je Žunić.

On je podsjetio da je predsjednik Vlade Srpske prisustvovala svakom važnom zasjedanju Narodne skupštine, te da slobodno može reći i da je više puta “očitala lekciju” opozicionim poslanicima kako se štite institucije i interesi građana Republike Srpske.

(srna)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!