Hronika

NASILJE U SARAJEVU Djevojku u centru grada fizički maltretirao policajac (VIDEO)

Redakciji portala Avaz.ba javila se Sarajka Dženana Mujić koja je kazala da ju je maltretirao i udario pripadnik MUP-a KS.

Kako je kazala nemili događaj se desio juče u centru Sarajeva.

Loading...

– U ulici Mehmeda Spahe sam parkirala svoj automobil, kao i uvijek. Međutim, tada je došao jedan policajac koji mi je kazao da tu ne mogu parkirati. Upitala sam ga zašto, s obzirom da tu uvijek parkiram automobil, jer radim u blizini. Međutim, on je krenuo za mnom i počeo me vući za jaknu i psovati mi – kaže šokirana građanka.

– Dan ranije sam na isto mjesto parkirala i nije bilo nikakvih problema, ali juče je policajac stao ispred mene, uzeo me objema rukama za nadlakticu desne ruke i počeo vući psujući mi “Boga i Božiju majku”. Tom prilikom mi je poderao i jaknu. Krenula sam prema zgradi Federalnog MUP-a, koja se nalazi u neposrednoj blizini, da bih pozvala nekoga, međutim policajac mi je opet prišao i počeo me vući za ruku, čupati i u jednom momentu s obje ruke udario u predjelu nadlaktice. Takođe me koljenom udario u natkoljenicu – ističe sagovornica Avaza.

Nakon šoka koji je doživjela nazvala je MUP i prijavila cijeli slučaj.

– Pripadnici MUP-a su došli na lice mjesta, uzeli izvještaj, zadržali se sa tim policajcem veoma kratko i meni kazali da će izvršiti unutrašnje provjere nad njim. Ja sam im samo odgovorila da ću protiv njega podnijeti tužbu. Izvadila sam zdravstveni list, jer imam nekoliko modrica – kazala je Sarajka.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!