Politika

Branislav Borenović: Gdje je granica neljudskosti?!

Jutros smo prenijeli izjave (na ovom linku možete pročitati kompletan članak) vladajućeg bloka u kojima se kaže kako je takča 23. dnevnog reda zasjedanja Narodne skupštine Republike Srpske mogla biti uvrštena i ranije.

Marko Aćić, generalni sekretar Narodne skupštine

Naime, generalni sekretar Narodne skupštine je izjavio da to nije traženo od samog predlagača akta. Rekao je da predsjednik Anketnog odbora, Branislav Borenović, nije insistirao u kom dijelu dnevnog reda bi to trebalo biti.

Loading...
Rajko Vasić

Rajko Vasić, je dodao da oni time pokušavaju da približe najavljeni miting 7. jula toj tački dnevnog reda i da tu tačku iskoriste kao motivaciju za masovnost mitinga.

Predsjednik Anketnog odbora, Branislav Borenović je danas na svom Twitter profilu osudio ove izjave.
– Gdje je granica neljudskosti?!
Pa zar neko može biti nečovjek da se tako brutalno poigrava sa mrtvim mladićem!
Kažu za #rtrs šef Poslaničkog kluba #snsd i gensek #dns da su znali da je žurba?! #izvještaj #anketni mogli su staviti iza zakona po hitnom postupku da bude tačka 13!

Predjsednik PDP-a je, nekoliko dana ranije imao i reakciju na intervju Predsjednika Republike Srpske. Milorad Dodik je izjavio: (na ovom linku pročitajte i pogledajte kompletan intervju)
– Borenović ima bolju kuću nego ja. Ja živim 30 km odavde a on je došao kao izbjeglica i napravio kuću u Banjaluci a eto ja nisam. Možda sam mogao. Po ekonomskom statusu moje familije i onoga što sam ja radio u prošlosti, prije nego što sam postao profesionalni funkcioner, mogao sam da imam ne jednu kuću ovdje u Banjaluci, mogao sam da imam stambene zgrade – ali eto nisam.

a Borenovićevu rekaciju prenosimo u potpunosti:

– Da Milorade, iako je mnogostruko manja, kuća je ljepša i bolja, jer u njoj bar mirno spavam kao svih svojih 40 godina u BL, i za razliku od tebe koji nisi “izbjeglica” nemam ni restoran, ni voćnjake, ni televiziju, ni tržni centar u izgradnji, ni vilu na Dedinju, ni hotel na Krfu i još…

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!