Banjaluka

“GRADONAČELNIČE, ODRŽITE RIJEČ!” Mještani Nove Varoši ne odustaju od borbe za zelenilo i traže sasatanak sa Radojičićem

Borba mještana banjalučkog naselja Nova Varoš da očuvaju zelenu površinu će trajati sve dok se ne donese zvanična odluka Grada o zabrani bilo kakve izgradnje na ovoj lokaciji.

Poručili su ovo mještani Nove Varoši, koji brane zelenilo na uglu ulica Dragiše Vasića i Tina Ujevića na kojoj je po nacrtu Regulacionog plana planirana izgradnja petospratnog stambeno-poslovnog objekta. 

– Uputili smo zahtjev za sastanak gradonačelniku Igoru Radojičiću, i očekujemo pozitivan odgovor, kao i organizaciju sastanka u narednoj sedmici – poručuju iz Građanske inicijative Nova Varoš.

Loading...

Iz Građanske inicijative Nova Varoš naglašavaju da se javna rasprava na nacrt Regulacionog plana za interpolaciju objekata društvenih sadržaja na području grada treba organizovati najkasnije do sredine ovog mjeseca i očekuju da će se uvažiti primjedbe koje su građani Banjaluke u toku javnog uvida dali na ovaj plan čime se javnost aktivno uključuje u planiranje gradskog prostora. 

– Gradonačelnik je u toku javnog uvida na navedeni nacrt Regulacionog plana izjavljivao da je spreman poštovati volju građana, te se nadamo da će održati riječ – poručuju iz ove inicijative.

(srpskainfo/foto: Siniša Pašalić)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!