Društvo

200 KM zbog vrijeđanja premijerke: “Biserka, dosta je bilo!” (FOTO)

Četrdesetjednogodišnjem muškarcu čiji su inicijali M.K. danas je uručen prekršajni nalog nakon što je priznao da je vrijeđao predsjednicu Vlade Republike Srpske Željku Cvijanović, uputivši joj vulgarne riječi, a potom uzviknuo “Pravda za Davida”, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Gradiška. 

U PU Gradiška Srni je rečeno da je M.K. u policijskoj stanici prihvatio prekršajni nalog, nakon što je priznao da je vrijeđao premijerku Srpske.

Loading...

GlasBanjaluke saznaje da je riječ o Miljanu Kovaču, koji je danas u 13.30 časova uputio uvrede premijerki nakon što ju je ugledao u gradskoj kafani sa zamjenikom načelnika opštine Gradiška Ognjenom Žmirićem. 

– Dobio sam kaznu od 200 KM zbog remećenja javnog reda i mira i vrijeđanje zaštićene ličnosti. Policajci su bili jako korektni – kaže Kovač.

– Malo sam isprozivao Željku. Stao sam ispred nje i povikao “Lopovi, popu*ili ste!” i “Biserka, dosta je bilo!” – pojasnio je Miljan Kovač.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!