Magazin

Dnevni horoskop za 9. juli 2018: Pred Bikom izazovan flert, Rak neispavan, Vaga u svađi s partnerom…

OVAN

POSAO: Nemate entuzijazma kao ranije. Ali, morate da budete odlučni u onome što želite. Pred vama su nova, veća očekivanja od posla koji radite. Da dobili vjetar u leđa morate biti posvećeniji poslu.
LJUBAV: Neko vam se otvoreno udvara i volite da se dobro provedete. Morat ćete da nudete dovoljno prisutni za svoja očekivanja.
ZDRAVLJE: Pijte dosta tečnosti.

BIK

POSAO: Volite svoj posao i neće vam teško padati novi poslovni sadaci. Moguće je da vam nadređeni stvaraju veći pritisak i da vam se javljaju novi problemi na poslu.
LJUBAV: Ne pokušavajte da se uvlačite ozbiljnije u avanturu koja je pred vama. Volite flert! A nova prilika za flert se može pretvoriti u tajnu vezu.
ZDRAVLJE: Grlo osjetljivo.

Loading...

BLIZANCI

POSAO: Niste sami na poslu. Saradnici su uz vas. Oni koji su bez posla danas mogu dobiti priliku za novi posao.
LJUBAV: Nikako da odustantete od jedne osobe koja vam je stalno pred očima. Za one u braku ili vezama, moguće je da postoje nerazjašnjene okolnosti. Dolazi vrijeme da pričate o svemu što se guralo pod tepih.
ZDRAVLJE: Mijenjajte loše navike.

RAK

POSAO: Posao kojim se bavite je zamoran. Morate da počenete brže rješavanje svojih problerma. Potrebno je da poradite na komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Nije vam lako da sa svima ostvarite dobar odnos.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja djeluje distancirano u odnosu sa vama. Često se pitate da li imate bilo kakve šanse.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je sna. 

LAV

POSAO: Ne želite da razmišljate o poslovnom segmentu. Imate potrebu mnogo toga da promijenite. Zato zasučite rukave.
LJUBAV: Znate da budete loše raspoloženi samo u posebnim situacijama, a takva bi mogla upravo da se danas desi. Povucite se na vrijeme.
ZDRAVLJE. Izjegavajte slatkiše

DJEVICA

POSAO: Kanite sa poslovnim zadacima koji su vam poodavno dodijeljeni. Morate biti angažovaniji…
LJUBAV: Imate namjeru da se doro zabavite i da se iz ove ljubavne situacije ne izvučete bez jačeg emotivnog segmenta. Partner bi mogao da vam imponuje danas.
ZDRAVLJE: Vodite zdrav živoz

VAGA

POSAO: Kada je u pitanju poslovni segment morate da budete skloni naglim promjenama i na taj način da se prilagodite konkureniji koja vas na jedan način istiskuje iz tržišne utakmice
LJUBAV: Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da uđete u svađu koja vas neće nigdje dovesti. Sumnjate u partnerove emocije, a to nije dobro. Nikako da shvatite da ste vi glavni krivac za rezervisanost druge strane.
ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate odličan poslovni period ali danas ćete biti skloni hedonizmu. Figurativno rečeno, pokušajte da napunite baterije.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednom Vodolijom imat ćete izuzetno dobar period. Pokazujete da ste zaljubljeni i ne štedite poljupce
ZDRAVLJE: Moguć manji pad energije. 

STRIJELAC

POSAO: Vaša zaduženja su u redu i nema potrebe da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama koje su došle kao kratke poruke.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi ne očajavajte kada su u pitanju odsutnost vašeg partera i nedostatak emocija. Trenutno ste u zamršenoj situaciji
ZDRAVLJE: Bez promjena.

JARAC

POSAO: Imate dovoljno mativa da neke aktivnosti privedete kraju pa ćete se dovoljno zadržati na poslovnom segmentu kako bi što bolje doveli do kraja svoje aktivnosti od ranije.
LJUBAV: Ističete svoje negativne osobine i ne želite da dajete do znanja da vam je stalo do osobe na koju ste često mislili. Pokušajte da budete fleksiblilniji.
ZDRAVLJE: Nervoza.

VODOLIJA

POSAO: Možda ste spremni za nešto veće angžovanje, ali zasigurno ne da ostanete sami u poslu. Pokažite da ste timski igrač.
LJUBAV: Otežanja sa emocijama su danas izražena. Ne dobijate dovoljno pažnje od partnera i spremni ste na radikalnu promjenu.
ZDRAVLJE: Stres.

RIBE

POSAO: Poslovni ambijent koji ste zapostavili ćete morati da nadoknadite u narednom periodu jer ne možete da ostavite nezavršen započeti posao.
LJUBAV: Imate solidne aspekte za nešto više na emotivnom planu. Vaš partner ne želi da vas napusti pa ni poslije nesuglasica koje ste imali.
ZDRAVLJE: Ne pokušavajte da nešto mijenjate.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!