Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Dnevni horoskop za 16. juli 2018: Bika partner iskušava, Djevica u ljubavi sa jednim Lavom, Vodolija sumnja u partnera…

OVAN

POSAO: Danas ćete biti spremni da donesete neku važnu odluku jer već duže vrijeme osjećate zamor. Želite sebi da da priredite novu vrstu obaveze i da počenete u tome da uživate
LJUBAV: Na emotivnom segmentu vam se ne savjetuje veća promjena i ne savjetuje se da ulazite u veće konflikte. Pokažite dozu zrelosti kada su u pitanju muško – ženski odnosi.
ZDRAVLJE: Imate određenu dozu bijesa

BIK

POSAO: Imate potpuno pravo da se opustite i poželite nešto više. Morat ćete da vodite ozbiljan razgovor sa svojim nadređenim u narednom periodu jer vam slijedi promjena na radnom mjestu.
LJUBAV: Pokazujete dozu strpljenja kada su emocije u pitanju i ne želite da se otvoreno suprostavite partneru koji vas pomalo iskušava.
ZDRAVLJE: Grlo vam je osjetljivo na promjenu.

BLIZANCI

POSAO: Vrijeme je da počnete da razmišljate o novčanom prilivu koji već dugo priželjkujete. Morate da se vodite određenim entuzijazmom kako bi ste se suzdržali od nepotrebnih komentara.
LJUBAV: Isuviše ste svoji da nekome u potpunosti pripadnete. Imate svoje ideje i ne žalite se na tretman koji dobijate od partnera.
ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

POSAO: Ukoliko se budete odlučili na ortačku priču na vašem poslovnom planu budite otvoreni i kolegijalni za nešto više jer imate dovoljno aspekata koji vam daju do znanja da nije sve u vašim rukama.
LJUBAV: Pokušavate da ostavite utisak na osobu sa kojom ste u nekoj vezi, ali ovdje može da bude i povremenih nesuglasica.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

LAV

POSAO: Vaša zvijezda vodilja ima odličan putokaz na polju posla. Na vama je da samo pokušate da se okrenete pozitivnim stvarima u svome životu i mnogo toga može da vam se ispuni.
LJUBAV: Možda odlučite da današnji dan provedete potpuno sami. Predah koji ste mislili da sebi obezbijedite će vam pomći da napunite baterije.
ZDRAVLJE: Treba vam više sna.

DJEVICA

POSAO. Ne odustajete od ideje da nešto konkretno uradite za sebe. Bit će prilike da se okrenete pravim stvarima.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednim Lavom možete da budete bezbrižni jer emocije će vam biti doslovno uzvraćene.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

VAGA

POSAO: Dovoljno se naoružavate znanjem u oblasti kojom se bavite da ćete pokušati da dobijete određeno priznanje.
LJUBAV: Slijedi vam prijatan susret sa osobom koja vam se već duže vremena dopada. Ukoliko je to jedan Strijelac možete da budete na putu ostvarenja svojih snova.
ZDRAVLJE: Kičma vam je slabija strana.

ŠKORPIJA

POSAO: Možda vas drugi doživljavaju kao mudraca i nekoga ko, zapravo, poznaje materiju o kojoj priča. Imat ćete i pristalice koje će vam biti podrška u toku diskusije.
LJUBAV: Vaša strastvenost je veća nego obično. Možda niste svjesni da vas jedna osoba posmatra i da želi nešto od vas konkretno.
ZDRAVLJE: Stomak vam je slaba zona.

STRIJELAC

POSAO: Konačno ćete izaći iz lošijeg perioda i nećete žaliti za nečim što je već poodavno prošlo. Pripremate se za potpuno novi početak.
LJUBAV: Oni koji su u braku mogu da odahnu na uštrb trzavica koje su imali u prethodnom periodu. Slijedi vam pomirenje.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

JARAC

POSAO: Još uvijek se osjećate skučeno u svome prostoru i ne želite sebi da priznate da nemate snage niti volje da nešto više poželite od trenutne situacije u kojoj se nalazite.
LJUBAV: Danas je ljubavni segment dominantan, ali vi se lično osjećate loše i bezvoljno. Morate da radite na sebi kako bi ste poboljšali kvalitet života.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

VODOLIJA

POSAO: U društvu ili individualno vi se osjećate odlično. Možete imati iznenadne goste pa ih dočekajte onako kako vi to najbolje znate.
LJUBAV: Osjećate se povremeno usamljeno, sumnjate da partner nije zaboravio nekoga od ranije. Karmička priča se nastavlja.
ZDRAVLJE: Volite sport.

RIBE

POSAO: Imat ćete krut i veoma pametan stav da zaslužujete mnogo više. Ukoliko osjetite da vas ne razumiju u trenutnom okruženju možete da da budete skloni radikalnim promjenama i da jednostavo odete.
LJUBAV: Osjetljivi ste na kritiku i ne želite da učestvujete u većim raspravama. Nije loša ideja da poželite nešto bolje koliko danas.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button