Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Ljeto na Vrbasu: U nedjelju skokovi sa Gradskog mosta

Skokovima sa Gradskog mosta, jednim od zaštitnih znakova „Ljeta na Vrbasu“, u nedjelju 22. jula biće i zvanično otvorena ova, tradicionalna manifestacija, koja je, od ove godine obogaćena nizom atraktivnih sadržaja, poput novog turističkog proizvoda – spuštanja užetom preko Vrbasa.

Prema najavama iz Turističke organizacije (TOBL), ovogodišnju „Banjalučku lastu“ skakaće dvadesetak mladića iz cijelog regiona. Početak je zakazan za nedjelju, u 14.00 časova.

Iz programa „Ljeta na Vrbasu“, koje će trajati od 22. do 29. jula, vrijedi izdvojiti još jedan novitet – bioskop na otvorenom, koji će biti organizovan na tvrđavi Kastel 24.jula, sa početkom u 21.00 čas. Ipak, jedan od najtraktivnijih sadržaja je tzv. zip-lajn spust na užetu iznad rijeke Vrbas, a iz TOBL-a najavljuju da će obezbijediti nekoliko besplatnih spuštanja za one koji se uključe u nagradnu igru na Facebook stranici TOBL-a.

Pored toga, „Ljeto na Vrbasu“ i ove godine nudi brojne sportske sadržaje – fudbal na pijesku, odbojka na pijesku, basket za dječake i djevojčice, škola sportsko-rekreativnog ronjenja, kao i međunarodni turnir u odbojci na pijesku.

– U nedelju, 29. jula, organizujemo i kotlićijadu, koja će biti održana u podne na plaži ispod tvrđave Kastel. Stručni žiri će i ove godine ocijeniti najbolje kotlić koji ekipe vrijedno pripreme. Zbog radova na gradskoj plaži kod Zelenog mosta sva sportska dešavanja biće premještena u vodeni park Akvana, osim trke dajak-čamaca. Kao i prošlih godina, biraćemo i sada najljepši dajak čamac. Trka dajaka će biti održana na plaži Abacija, 29. jula s početkom u 17.00 časova – kažu u Turističkoj organizaciji Banja Luka.

Kompletan program „Ljeta na Vrbasu“ možete pogledati ovdje.

Ples pod zvijezdama

Prvobitno je bilo planirano da se prvog dana „Ljeta na Vrbasu“, u nedjelju 22. jula, održi “Ples pod zvijezdama”, ovogodišnji novitet manifestacije, kojem su se pridružili i plesni kubovi Gema i Tango Natural. Međutim, pošto je ya nedjelju uveče najavljeno loše vrijeme, organizatori su odlučili da „Ples pod zvijezdama“, umjesto 22. jula, bude održan 29. jula na plaži kod dvorane Obilićevo, sa početkom u 21.00 čas.  U plesnoj čaroliji pod zvijezdama moći će da učestvuju svi koji dođu na obalu Vrbasa.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button