Hronika

Ranjeni Banjalučanin izgubio bitku za život

Saša Matoš (49), koji je u subotu ranjen blizu kuće u banjalučkom naselju Kuljani, preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru RS.

“Pacijent S.M. (1969) je preminuo juče u 17.15 časova i pored svih uloženih napora medicinskog osoblja da mu spasu život”, kazali su iz Univerzitetskog kliničkog centra RS, gdje je Matoš bio hospitalizovan.

Loading...

Podsjetimo, Novica Šešum (65) uhapšen je zbog sumnje da je proteklog vikenda pucao na komšiju Matoša. Na zahtjev Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, Sud je Šešumu odredio pritvor.

Mještani Kuljana, koje je ovaj događaj šokirao, jer su obojica izuzetno dobre komšije koje nikad nisu bile problematične, ispričale su ranije da su njih dvojica imali zajednički bunar oko kojeg su se “koškali”.

Niko nije siguran kako je došlo do potezanja oružja, ali komšije pričaju da su čule da je Matoš tražio od Šešuma da skloni svoju pumpu za vodu, nakon čega je Šešum ušao u kuću, a potom se vratio s pištoljem i ispalio dva hica, nakon čega je Matoš pao u svom dvorištu.

 

(NN)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!