Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Povremeno pojačan intenzitet saobraćaja na graničnim prelazima

 U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros se saobraća redovno, a intenzitet saobraćaja povremeno je pojačan na graničnim prelazima, ali zadržavanja nisu duža od 20 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Režim u odvijanju saobraćaja će, zbog postavljanja stacionarnih sistema, povremeno biti izmijenjen naizmjeničnim propuštanjem vozila: danas od 7.00 do 16.00 časova na magistralnom putu Karakaj dva-Drinjača u Zvorniku /Ulica Svetog Save/, sutra od 7.00 do 16.00 časova na magistralnom putu Konjević Polje-Milići u mjestu Dubnički Most i u srijedu od 7.00 do 16.00 časova na regionalnom putu Milići-Zeleni Jadar u mjestu Milići /Ulica cara Dušana/.

Saobraćaj će regulisati policija.

Zbog izgradnje kanalizacione mreže i sanacije saobraćaj je za sva vozila obustavljen na magistralnom putu Bijeljina-Glavičice /Ulica 27. marta/, pa se putnička vozila preusmjeravaju na gradske ulice, a saobraćaj teretnih vozila odvija isključivo obilaznicom.

Režim odvijanja saobraćaja izmijenjen je zbog uklanjanja naplatnih kućica na dionici magistralnog puta Klašnice dva-Šargovac.

Na dionici magistralnog puta Klašnice-Prnjavor, u mjestu Hrvaćani, zbog izgradnje auto-puta, obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na privremenu zaobilaznicu u neposrednoj blizini.

Na dionici magistralnog puta Klašnice jedan-Prnjavor, u mjestu Drugovići, izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja, radi uključivanja i isključivanja mehanizacije angažovane na izgradnji auto-puta Banjaluka-Doboj.

Jednom trakom naizmjenično saobraća se na dionici magistralnog puta Trnovica dva-Trebinje, zbog izgradnje vodovoda za naselje Dražesne Gore.

U Banjaluci je zabranjen saobraćaj svim vozilima u Ulici Gavrila Principa na dijelu od Zelenog mosta do Ulice Miloša Obilića, svim vozilima preko Zelenog mosta, svim vozilima, osim vozilima stanara, u Ulici Branka Morače, na dijelu od Zelenog mosta do Kozarske ulice.

Zbog deminerskih radova na magistralnom putu Brod-Odžak od 8.00 do 18.00 časova radnim danima saobraćaj se obustavlja 30 minuta, a propušta 15 minuta.

Na dionici magistralnog puta Brod na Drini-Šćepan Polje zabranjen je saobraćaj za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Na magistralnom putu Sarajevo-Foča, na lokalitetu Sijeračke stijene, zbog većeg odrona, saobraćaj se i dalje odvija usporeno, po privremeno urađenom proširenju pored puta koje je prohodno za sva vozila.

Usporeno se saobraća i na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka, zbog sanacije klizišta, a dolazi i do kratkotrajnih zastoja s obzirom na to da je riječ o veoma frekventnom putnom pravcu.

Saobraćaj je potpuno obustavljen na regionalnom putu Karan-Novi Grad, u mjestu Rakovac, zbog aktiviranog klizišta.

Zbog aktiviranih klizišta, jednom trakom, naizmjenično saobraća se na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo, u mjestu LJubačevo, Ukrina-Gornja Vijaka i Bratunac-Drinjača, te na dionici Lopare /Mačkovac/-Čelić.

Na auto-putu A-1 Sarajevo zapad-Lepenica saobraćaj je, zbog sanacije klizišta, preusmjeren iz vozne u preticajnu traku u tunelu Igman, kao i na mjestu radova /Ban Brdo/.

Saobraćaj na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor obustavljen je do daljeg zbog radova na području Hrvatske.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button