Magazin

Dnevni horoskop za 7. avgust 2018: Ovan se zagleda u novčanik, Raku jedna osoba ne izlazi iz glave, Vaga ima jaku konkurenciju…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za utorak 7. avgust/kolovoz 2018. godine: Biku voljena osoba okreće leđa, Blizance očekuje posebna priča, Lav nezadovoljan karakterom osobe s kojom je u vezi, Djevica izabrala duži put, Škorpija pesimistična, Strijelac voli igre zavođenja, Jarac “caga” riječi, Vodolija skeptična, za Ribe je danas neko – bivši ili bivša.

OVAN
POSAO: Ono u čemu ste do sada bili najbolji je odraz vaše trenutne slike koju imate u svome novčaniku. Situacija nije loša.
LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne pokušavajte da doprete do srca te osobe u toj mjeri u kojoj očekujete. Ovdje se priželjkuje veća doza slobode od očekivane.
ZDRAVLJE: Povremena nervoza

BIK
POSAO: Imali ste dovoljno razloga da okrenete novi list na svom poslovnom planu. Neke aktivnosti vam nisu donosile neki veći profit.
LJUBAV: Ne očajavajte za osobom koja vam je okrenula leđa i ne pogoršavajte situaciju u kojoj se trenutno nalazite jer neke kockice bi morale da se drugačije postave.
ZDRAVLJE: Depresija na vidiku.

Loading...

BLIZANCI
POSAO: Zakazujete bitan poslovni sastanak sa osobom koju cijenite. Ne želite da vam nešto loše krene, pa ćete obratiti pažnju na sitne detalje.
LJUBAV: Ukoliko ste još u mislima sa osobom od ranije, nije loša ideja da se danas pripremite za jednu posebnu priču koju treba da dovršite.
ZDRAVLJE: Odlično.

RAK
POSAO: Osjećate poveći pritisak i ne želite neke veći propust na poslu. Ukoliko su saradnici na svoju ruku, vi nećete njihovim stavom ništa posebno da izgubite.
LJUBAV: Odlično se osjećate u prisustvo jedne osobe. Na nju često mislite. Počnite da razmišljate o konkretnim detaljima.
ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
POSAO: Iskorak u poslovnom smislu danas vam donosi mnogo bolju soluciju. Spremniji ste na neke događaje, nego inače.
LJUBAV: Karakter osobe pored vas nije na zadovoljavajućem nivou. Morate da budete sa tom osobom dovoljno strpljivi.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

DJEVICA
POSAO: Ukoliko ste bili skeptični i niste razumjeli koncept koji vam se nadavno pružio, sada je šansa za nešto konkretniju situaciju, nego inače.
LJUBAV: Imali ste dovoljno vremena da neke stvari konkretnije postavite između vas i partnera, ali vi ste izabrali nešto duži put.
ZDRAVLJE: Naglašena hipohondrija.

VAGA
POSAO: Pokušaj da dominirate neće uspjeti do kraja jer imate jaku konkurenciju na koju niste računali. Imate šansu da savladate određene blokade.
LJUBAV: Nije loša ideja da se sa jednim Rakom dogovorite oko zajedničkog izlaska i da se pokažete u najboljem svjetlu.
ZDRAVLJE: Mala nervoza.

ŠKORPIJA
POSAO: Poniznost koju ne možete da zaobiđete može da vam napravi lošiji pomak. Pokažite jači stav i ne dopuštajte da vas ponese negativna struja.
LJUBAV: Ukoliko ste sami ne pokazujte pesimizam, tim prije što silno želite jači i prisniji odnos sa osobom na koju često mislite. Preduzmite konkretnije stvari.
ZDRAVLJE: Volite sport.

STRIJELAC
POSAO: Imali ste lošiji stav kada je u pitanju novčana situacija i ne želite da vam se ponavljaju slične greške od ranije, već preduzimate odlučujuće korake za bolje finansije.
LJUBAV: Volite igre zavođenja pa se sa takvim stavom danas vodite. Neće izostati neko iznenađenje.
ZDRAVLJE: Nemate većih tegoba.

JARAC
POSAO: Niste dovoljno toga završili na vrijeme i to se nakupilo ispod tepiha. Morate da budete svjesni da se to mora počistiti na vrijeme, aeto je u narednom periodu zadatak broj jedan.
LJUBAV: Ukoliko ste se zaljubili u jednog Raka ili Lava morat ćete da pazite šta pričate, jer jačina vaših riječi je izuzetno jaka.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

VODOLIJA
POSAO: Pokazujete dozu skepticizma i ne želita da načinite prvi korak u onome u šta trenutno vjerujete kao izlaznu situaciju.
LJUBAV: Ne žalite se da trenutni ljubavni status koliko se uviđa vaš osjećaj inferiornosti za svaki pokušaj koji može da vam se desi u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

RIBE
POSAO: Pokazujete pozitivan stav i ne ustručavate se da pokrenete konkretne stvari u svom poslovnom okruženju. Imate odlične poslovne ideje.
LJUBAV: Ne marite za partnerove lošije stavove i ne želite da protežirate nešto od ranije jer smatrate da je neko s razlogom – bivši.
ZDRAVLJE: Nesanica.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!