Društvo

Košarac: Narod neće Soroševe sljedbenike

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Staša Košarac ocijenio je da su sve dosadašnje ankete jasno pokazale da će koalicija predvođena SNSD-om nadmoćno dobiti opšte izbore na svim nivoima i da građani Srpske ne žele na vlast da dovedu one koji su u protekle četiri godine iz Sarajeva, zajedno sa SDA i predstavnicima pojedinih stranih ambasada, potkopavali institucije Srpske i otvoreno podržavali politiku unitarizacije BiH.

“Narod neće one koji ovih dana, po instrukcijama stranaca, dižu pesnice u vis i viču ‘gotov je’. Narod neće Soroševe plaćenike i sljedbenike, ove nervozne političke gubitnike koji predstavljaju sarajevsku čaršiju u Republici Srpskoj”, rekao je Košarac Srni.

Loading...

Prema njegovim riječima, predstavnici “‘saveza za poraze’ nemaju nikakav program, niti se trude da u svoje poruke, kojima svakodnevno truju javnost Republike Srpske, unesu bilo kakvu pozitivnu ideju kojom bi pridobili birače”.

“Sve se svodi na ‘otrcanu’ i blijedu kopiju soroševih ‘otporaša’ od prije dvadeset godina! Na to građani Republike Srpske, koji su se takvih izdajničkih scenarija nagledali u prošlosti, neće nasjesti”, poručio je Košarac.

On je dodao da predstavnici “saveza za poraze” nisu smjeli da se javno suprotstave najavljenoj inicijativi visokog funkcionera SDA Ramiza Salkića o promjeni imena Republike Srpske.

“Umjesto osude Salkićeve inicijative, Mirko Šarović obrušio se na izjavu /predsjednika Republike Srpske/ Milorada Dodika da će za Srpsku tražiti stolicu u Ujedinjenim nacijama. To što Šarović govori jeste klasična prodaja srpskih nacionalnih interesa i u Republici Srpskoj i u Srbiji, i to za šaku muslimanskih glasova na koje on i svi drugi iz ‘saveza za poraze’ ponovo računaju”, zaključio je Košarac.

Izvor
SRNA
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!