Banjaluka

Za renoviranje vrtića na Starčevici 140.000 KM

Grad je raspisao tender za rekonstrukciju poslovnog prostora na Starčevici za potrebe novog vrtića gdje je donedavno bila smještena Gradska razvojna agencija.

Potvrdio je to načelnik Odjeljenja za komunalne poslove Petar Bilčar i dodao da će za te namjene iz budžeta grada biti izdvojeno 140.000 KM.

Loading...

– Rekonstrukcija dva poslovna prostora za potrebe vrtića u ulici Marka Kraljevića na Obilićevu i u ulici Kralja Petra Drugog Karađorđevića u Rosuljama je završena i sada se opremaju. Što se tiče nas oni će biti spremni da prime mališane početkom septembra. Da li će tada početi da rede ne zavisi od nas jer mi nismo zaduženi da obezbijedimo vaspitače koji bi vodili računa o djeci – kazao je Bilčar.

Za sanaciju vrtića u Obilićevu grad je iz budžeta izdvojio 144.000 KM a novi prostor u Rosuljama je obnovljen uz pomoć donacije Udruženja osiguravajućih društava RS od 70.000 KM.

Izvor
GlasSrpske
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!